![]() |
Dziennik YouTubowego Maniaka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik YouTubowego Maniaka (/Temat-Dziennik-YouTubowego-Maniaka-144291) |
RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - ScroX - 19-02-2017 14:49 @[eune] A Ty się z choinki urwałeś? to dziennik pracy na YouTubie (adsense) a Ty z jakimiś subami wyskakujesz Co do nabijanych wyświetleń , to zejdź na ziemie, ten odcinek był nowej serii która po prostu nie poszła i tyle, a wrzucać sobie będę co JA będę uważał za słuszne,a jeżeli chcesz pokazać że potrafisz lepiej to zapraszam, jestem ciekaw ile Ci zajmie zdobycie 2 milionowego ruchu (według adsense) z całkowicie nowych kont YT. Jak się już dowiesz to wtedy się wypowiadaj o nabijanych wyświetleniach RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - Assasinoo - 19-02-2017 15:06 Śledzę dziennik, ładne wyniki, gratuluję ![]() RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - ScroX - 19-02-2017 15:11 Taki szybki wpis
Udało mi się stworzyć całkiem fajne intro na jeden kanał, na nim wrzucam tylko jedną nisze która całkiem fajnie się prezentuje tutaj małe statystyki ![]() +jakieś 40-50$ z reszty kanałów. Żeby nie było wrzucę też mały screen z adsense ( OSTATNIE 7 DNI ) ![]() Już mocno ponad milion wyświetleń strony to na prawdę świetny wynik patrząc na to że to tylko z 7 ostatnich dni, czyli wychodzi gdzieś blisko 200 k wyświetleń na dzień - całkiem spoko. Nie ukrywam że teraz wszystko się uspokaja po wielkim wyskoku , i wyświetlenia trochę schodzą.. ale nie ma co się martwić, fajnym aspektem jest to że na drugim kanale - (SUPER HIPER fajnie podobająca się publiczności nisza ) zbiera tak łatwo łapki w górę i subskrypcję że jeżeli ten kanał miałby tyle wyświetleń co ten który miał taki wystrzał to miałbym gruuuubo ponad 10 k subów , bez problemu ![]() RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - denio - 19-02-2017 16:01 Jak dla mnie kozak. Ale zauważyłem, że teraz bardzo dużo osób odchodzi od tych intr outr i innych pierdół. Fajnie to wygląda to fakt tylko nie każdy potrafi je zrobić ![]() RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - kondzik - 19-02-2017 17:44 fajny temat. orientujesz się może czy pod jedno konto AdSense można podpiąć kilka kont yt? RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - ScroX - 19-02-2017 18:21 (19-02-2017 17:44)kondzik napisał(a): fajny temat. orientujesz się może czy pod jedno konto AdSense można podpiąć kilka kont yt? Tak, nawet jest to zalecane bo nie można posiadać więcej niż dwa konta adsense na swoje dane RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - Akisz - 26-02-2017 11:06 Gratuluję zarobków ![]() Przy zakładaniu konta na adsense konieczne jest podanie prawdziwego adresu zamieszkania i danych? RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - precell - 26-02-2017 11:34 (26-02-2017 11:06)Akisz napisał(a): Gratuluję zarobków Tak. RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - Akisz - 26-02-2017 14:00 Jeszcze jedno pytanko, słyszałem, że musi przyjść jakiś kod potwierdzający na adres, że to naprawdę my.To prawda czy raczej ktoś bajkę puścił ?:> RE: Dziennik YouTubowego Maniaka - precell - 26-02-2017 14:50 Prawda :-) |