Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! (/Temat-TheAdsTeam-Academy-Szkolenia-i-matryce-zarobkowe-144018)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 26-02-2017 21:02

tylko btc ?

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 26-02-2017 21:33

(26-02-2017 20:33)k4rol napisał(a):  btc

Czemu wprowadzasz w błąd koleżankę: będa te same procesory co są w TAT a mianowicie opłata będzie możliwa przez bitcoin, payza, payeer, perfect money i Stp

Jutro już na 100% puszczę link jak tylko będę miał dostępny Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 27-02-2017 17:50

Strona ruszyła właśnie, linka podałem w pierwszym poście, póki co chyba serwery nie wyrabiają bo jest komunikat że prace konserwacyjne.
Musicie odświeżac i próbować Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 27-02-2017 18:18

od 2 dni tat tak działa Sad

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 27-02-2017 18:25

Na obecną wszystkie strony padły.

Ma ruszyć w ciągu kilkunastu minut podobno, odświeżajcie co jakiś czas stronę

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 27-02-2017 22:37

Podobno start przełożony na jutro

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 27-02-2017 22:44

Tak aż głupio mi pisać, przed chwilą na live powiedzieli że start będzie jutro.
Do jutra zarówno sam rev share jak i akademia ma śmigać bez zająknięcia. Zobaczymy.

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 28-02-2017 13:45

Trzeba kilka razy odświeżać stronę ale już ludzie normalnie się opłacają, Warto wykorzystać to obecnie aby być wyżej w matrycach.
Ja już pierwsze spady dostaje nawet Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 01-03-2017 06:35

Też jestem na pokładzie, jeszcze nigdy nie byłem od początku w matrycy Smile
Już widzę jakie to korzyści, bo mi cały czas coś z góry spada Smile
Myślę, że wejście w tych dniach to najlepszy moment

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 01-03-2017 13:10

Dokładnie jak pisze migbor . Sytuacja po 1 dniu :

[Obrazek: 1zx5ekj.jpg]

Zostało kilka wolnych miejsc w drugiej linii matrycy za 100$ i jeszcze cały czas wolne miejsca w pierwszej linii w matrycy 3 i 4.
Jak widać na początku ludzie rzucili się na te mniejsze, ale upgrady i spady zrobią swoje.
Miałem okazje wczoraj oglądać mniej więcej całą strukturę od góry i jestem w 3 linii bezpośrednio pod adminem prawdę mówiąc jeszcze chyba nigdy nie byłem tak wysoko w matrycach Smile