![]() |
Dziennik ~SHF~ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik ~SHF~ (/Temat-Dziennik-SHF-143942) |
RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 25-05-2017 22:57 Nisze są w trakcie przygotowania do promowania ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 06-06-2017 23:50 Gra Milionerzy v1.1 została ukończona. W skali 1-100% została oceniona na 80% (kosmetyka programu kulała lecz wszystkie funkcje wymagane były zaprogramowane). Na zaliczenie na 100% musiałbym połączyć VB z PHP+MYSQL. Wynik i nick gracza, zapisywałbym się w serverze, a następnie ranking wyświetlany byłby na stronie WWW. ![]() ![]() Nic a nic nie zarabiałem, bo miałem tysiąc pomysłów co gdzie jak zrobić itp a nic nie realizowałem. Obecny plan, który już wrzuciłem w plan to: -1 post dziennie (zgodnie z wymaganimi SEO); -reklama FB; -reklama YT lub inny Social Media; -reklama w Google; // czasami jakieś vlepki starego typu Pastebin/JustPaste.it Od jutra spróbuję zrobić masówkę pod PPA, 5x blogów na blogspocie z przygotowanymi ponad 50 postami. Na zagranicę to uderzam w serwis AstroCash. Stary ale jary ![]() ![]() Nuta na dzis [stara ale jara] RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 11-06-2017 13:46 Pół-automat został uruchomiony ![]() ![]() Wczoraj wpadł lead za 66.00 zł przy inwestycji 5 złotych ![]() Co dziś zrobiłem? -kolejny post dodany automatycznie (dodałem posty na cały miesiąc i zaplanowałem je w WordPressie), -spamming w Guglach ![]() -spamming FB ![]() -poszły filmiki na social media w ruch także ![]() Portfel na MyEforsa: 15.00 zł / 1.500 zł Co do skryptu w PHP, który był zlecony to jest w budowie ![]() ![]() ![]() ![]() .....no i hapajcie nutkę na dzisiaj ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 13-06-2017 22:52 Do swojego zarobku od dzisiaj dorzucam PPI ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 18-06-2017 16:53 No i wkońcu coś ruszyło. Cierplowść chyba popłaca hehe ![]() Przez ostatnie dni byłem niedostępny, w życiu codziennym miałem dużo do załatwienia :/ No ale trzymam systematyczność a na blogu planner postów działał pomyślnie ![]() Portfel na MyEforsa: 62.00 zł / 1.300 zł (cel się zmniejszył bo z długu zostało oddane -200 zł ![]() Zarobek za usługi: +110 zł / 2-3 minuty roboty ![]() PPI: 0.00$ - tworzę zaplecze ! ![]() Zapowiadają się ciężkie dwa tygodnia i dla zarobku i dla studiów ![]() ![]() Jeżeli masz jakieś uwagi / pomysły/ propozycje to daj znać! Z chęcią przetestuję/pogadam na ten temat ![]() Nutka na dziś: RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 27-06-2017 00:56 Kolokwia i kolokwia ![]() ![]() ![]() Portfel na MyEforsa: 82.50 zł / 1.300 zł Ktoś jakieś ma uwagi/pytania to zapraszam do konwersacji ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 30-06-2017 13:18 Do 5 lipca może być lekko zawieszony dziennik ze względu na ostatnie kolokwia ![]() Twoje saldo: 101,50 zł -> zawsze to coś będzie na 95 ![]() Ostatnio bardzo ładnie wpada CR więc co nie co wpada ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 02-07-2017 23:59 Szybka wypłata na 95 ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 08-07-2017 12:14 No i wkońcu nadszedł wolny czas, bardzo dużo wolnego czasu ![]() ![]() ![]() ![]() +127 zł doszło na konto ![]() ![]() Dziennik ~SHF~ - Hybrid1990 - 08-07-2017 13:26 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |