![]() |
Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED (/Temat-Matematyczny-problem-BOTTERS-OWNED-14394) |
RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - zdybcio - 02-10-2010 10:52 Ja używałem tylko taskera, ale nie zauważyłem tej zagdki matematycznej. W którym miejscu ona się znajdywała? Przy logowaniu, przy wpisaniu captchy już po uzupełnieniu danych, czy może w innym miejscu? RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - paskur - 02-10-2010 11:03 Równanie było pod przyciskiem zamów teraz tam gdzie opis przedmiotu, a wynik w lewym dolnym rogu formularza. RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Yanke$ - 02-10-2010 11:05 Jeżeli chcecie zobaczyć, jak wygląda ta zagadka wejdźcie na najnowsze symulatory, polecam http://tutudragon3.info/ Matematyczna captcha pojawiała się w okienku informacji o zamawianej nagrodzie :> Przyznam, że jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem działania ekipy Lockerz. Teraz nadchodzi nareszcie jakiś cień szansy na restocki bez botów :> RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - paskur - 02-10-2010 11:08 Tak to dla botów ale ja z nerwów 2 razy zapomniałem równania, niesprawiedliwe ;( RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Marczyk - 02-10-2010 11:24 (02-10-2010 06:20)BartuŚ napisał(a): P.S. Czekam na ruch EnEsCe. Pewnie zaraz wyjdzie apdejt, co będzie rozczytywał ten obrazek Gdyby, była taka możliwość dawno zostało by wprowadza opcja uzupełniania captcha. Ja również nic nie zamówiłem z tego powodu...widziałem równanie ale po prostu nie przyglądałem mu się, myślałem że jest mi nie potrzebne(zresztą sami wiecie jak jest na restocku). A Ci którzy nie mieli zagadki, po prostu nie wierze aby im potwierdzili nagrody. RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Lubelak - 02-10-2010 11:29 ja nie widziałem bo lrc pędził jak głupi RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Xanthi - 02-10-2010 11:38 No trochę zaskoczony jestem tym anty botem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - Bot222 - 02-10-2010 12:08 wypierdalac pizdy cipy boty przez jebane boty tera coraz gorszee zabezpieczenia są i kurwa jak nie umie liczyc to chuja zamowie pierdole to ban LD RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - gornada - 02-10-2010 12:23 Co to było? Zbanowali go xD nawet liczyć nie potrafi xD RE: Matematyczny problem BOTTERS = OWNED - zibi2400 - 02-10-2010 12:24 Lockerz to już nie jest to ... Dawniej było dużo lepiej teraz jak ktoś ma Lrc to zamówi sobie na pewno lepszą nagrodę od tego co nie ma . Zero sprawiedliwości , teraz to nawet pp 25 $ jest trudno zamówić . |