![]() |
Nieograniczone możliwości internetu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Nieograniczone możliwości internetu (/Temat-Nieograniczone-mozliwosci-internetu-143908) |
RE: Nieograniczone możliwości internetu - Bazor - 24-02-2017 23:40 Fajny sprzęcik, zawrócę Ci jeszcze gitarę o statystykach i zapytam ile Twój zestaw jest wart oraz jaki przychód (mniejwięcej) generuję ? Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 25-02-2017 13:45 (24-02-2017 23:40)Bazor napisał(a): Fajny sprzęcik, zawrócę Ci jeszcze gitarę o statystykach i zapytam ile Twój zestaw jest wart oraz jaki przychód (mniejwięcej) generuję ? Ile przychodu mniej czy więcej już podawałem komuś powyżej w postach ![]() ![]() Ps: przychód mniej czy wiecej na obecne kursy to nie jest to do czego dążę . Kopie aby przetrzymać krypto aż dojdą na wyższy połap ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Nieograniczone możliwości internetu - Wegen - 06-03-2017 21:05 Bacznie obserwuję, powodzenia ![]() RE: Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 12-03-2017 22:39 Ok od czego by tutaj zacząć ostatnie wydarzenia i postępy mhmm... Może od Eventu FutureNet w Krakowie na którym było naprawdę sporo ludzi. Ogłosili również że swojego coina o nazwie FuturoCoin wypuszczą już w wakacje i będzie można kopać go zarówno w chmurze jak i zwykłymi koparkami GPU (mining). Niedawno wszedł nowy wygląd strony oraz w końcu dostosowali go na urządzenia mobilne. Dodatkowo aplikacja w nowej wersji na Androida oraz iOS działa poprawnie. Także portal społecznościowy robi się coraz bardziej ciekawy i warty Twojej uwagi. Ostatnio ruszyłem w Trade Coin Club -jest to firma która posiada program/robota do arbitrażu czyli pokrótce szybkie kupowanie i sprzedawanie, dzięki którym zarabia na różnicach kursów na giełdach, oraz bota do grania na walutach, nabijanie kursów itp. itd. Minimalne wejście do firmy 0.3 BTC. Konto oraz binarka rozwija się w dobrym kierunku więc niedługo pochwalę się jakimiś statystykami. Moje Koparka GPU przez niecałe ostatnie 3tygodnie odkąd kopie ETH zarobiła jakieś 220$ przy czym zmienia się to stale wraz z kursem Kryptowalut , zależne zarówno od kursu ETH jak i kursu BTC. Wspominając już o krypto ostatnio był bardzo ładny wzrost NXS na którym sporo bym zarobił gdyby go uplynnić ale nie traduje a skupuje i czekam na większe kokosy . Myślę że czas na NXS przyjdzie w 2018 według tego co planuje firma. Bitclub bez zmian do końca wakacji idzie 100% reinwestycji w pakiecie miningowym. Uznaję to raczej za bardzo długoterminowy program. RE: Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 05-04-2017 18:41 Taki mini raporcik z koparki i świata krypto Między 23.02.2017 a 03.04.2017 wydobyłem 15szt ETH oraz ~65k szt SC. Niebawem dokupię dodatkowo 5 koparek z lepszymi konfiguracjami. Więc wtedy będzie już czym zarządzać. Myślę że te 5 pójdzie w lizing ale to się okażę niebawem ![]() Krypto firmy FutureNet czyli FuturoCoin który ma wyjść po wakacjach może być bardzo ciekawym dealem więc czas się przyszykować do niego i poszerzyć swoje matryce. Przy pozycji Royal dostaniemy Bonus od firmy w postaci krypto w zaleznosci od naszej struktury. Bitclub niedawno wypuścił dodatkowe pakiety na ZEC, ETH, NAV... w ilości 10000 pakietów przy cym cena za pakiet wynosiła 1000$ i rozeszły się one w 1 dzień. The GCC Group do końca weekendu ma promocję na coiny +20%. Przy czym cena w pakietach za coiny wynosi 0.10€/szt to po dodaniu tych +20% wyjdzie nam to około 0.08€/szt. A już wartość jest notowana na 0.25€ więc kto się spręży z pakietem do końca tygodnia raczej nie pożałuje ![]() W TradeCoinClub trwają eventy po całym świecie i niebawem będzie oficjalny start programu. Dotychczasowe zarobki oraz program są nadal w prelunch . Pomimo to program bardzo szybko zyskał na popluraności. Jeśli chodzi o rynek kryptowalut cały czas skupuje wybrane przez siebie krypto ale nie będę tutaj opisywał które i dlaczego. Wybaczcie za rzadkie aktualizacje , dużo się dzieje ![]() RE: Nieograniczone możliwości internetu - Brodzik23 - 05-04-2017 21:09 Cytat:W FutureAdPro mam już wypłacone $3090, przy wkładzie $500 + $95 abonamentu w kwietniu. Czyli zakupione 100 adpacków za 10 = 1000$ i 114 x 50$ = 5700 $ =6700$ nadal w obrocie ? To jak wypłacone 3090$ ![]() RE: Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 06-04-2017 05:45 (05-04-2017 21:09)Brodzik23 napisał(a):Cytat:W FutureAdPro mam już wypłacone $3090, przy wkładzie $500 + $95 abonamentu w kwietniu. wypłacone już troszkę więcej ![]() w obrocie dokładnie , długa reinwestycja + poleceni z których też reinwestowałem ![]() RE: Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 28-04-2017 19:02 Mhmmm drogi pamiętniku... grrr jak to w ogóle brzmi ![]() Przejdę może do konkretów. Ten miesiąc był super zarówno pod względem nowości jak i pod względem starych biznesów. W ubiegłym tygodniu w Krakowie odbył się event/szkolenie mojej grupy. Było to dość ogólne szkolenie ponieważ za wiele w 3godziny opowiedzieć się nie da a tym bardziej skrócić doświadczenia. Niebawem zorganizuje następne podobno szkolenia, może tym razem będą już one otwarte i publiczne dla wszystkich ale czas pokaże. Ruszyliśmy w końcu grupą z publicznymi Webinarmi, poprzednie były prywatne bardziej jako "narada". Skoro omawiam już temat grupowy to wspomnę również o przydatnych informacjach oraz postępach które umieszczamy właśnie na Facebokowiej grupie. Za dużo razy powtórzyłem słowo "grupa" mhmm ale to nic ![]() Przechodząc teraz stricte do tematów którymi się zajmuje. Muszę na dniach wysłać przelew do skarbówki ..... ![]() Ale cóż , chce się zarabiać to trzeba się rozliczać .... ![]() FutureNet nie zawodzi , wczoraj byłem w nowej siedzibie firmy, nadal we Wrocławiu ale w innym miejscu. Dostaliśmy potężną dawkę informacji odnośnie następnych planów i rozwoju firmy. Mogliśmy również zgłosić pomysły i problemy techniczne do działu IT, a niedługo każdy z nas będzie mógł zgłosić swoje pomysły na specjalnie do tego utworzony e-mail. W wielkim skrócie, Rynek Koreański, Chiński robią mega sprzedaż produktową. Futuro wyjdzie na jesień jak i zarówno pierwsza kawiarnia FutureNet w Warszawie. Jest tego więcej... Ale nie będę przynudzał więc ewentualnie więcej na priv. No przecież nie pochwaliłem się wynikami ? Wypłacone mhmm $4400 + stworzone kody na $605 czyli ponad $5000. Dochodzą do tego jeszcze zarobki z matryc więc nie ma tragedii ![]() TradeCoinClub, tutaj bez wiekszych zmian, nic się wielkiego nie dzieje. Naliczenia, reinwestycje itd itp ![]() ![]() The GCC Group , kopie obecnie metodą PoS monety na portfelu. Team 12 osobowy w większości robią to samo czyli wydobywają PoS. Krypto raczej Long Term. Każdy kto wcześniej nie kupił może to zrobić teraz na giełdzie novaexchange 4 razy taniej. Bitclub tutaj nie trzeba się nawet logować. Niech sobie nalicza i odkłada swoje. Zajrzę za kilka miesięcy zrobić tylko jakąś większą wypłatę ![]() Moja koparka GPU ? Ma się dobrze a tutaj macie kilka sekund z jej pracy ![]() https://www.facebook.com/tomasz.pawlik.39/videos/1404327112958672/ Obecnie od kilku dni przełączyłem kopanie z ETH na ETC. Jeśli chodzi o inne kryptowaluty i giełdę to stale dokupuje jakieś ilości różnych krypto. Fajnie się już nazbierało a dodatkowo wartość cały czas rośnie ![]() Dzisiaj dobry humor do pisania ![]() Nieograniczone możliwości internetu - tomek019 - 06-07-2017 08:50 Szybka relacja bo dawno nic nie pisałem ![]() Koparka na radeonach 470 4GB sapphire x6 działa po dzień dzisiejszy z tym ze niestety jedna karta spaliła sie 2 miesiące temu. Oddana na gwarancje i dzisiaj uzyskałem od nich odpowiedz ze zwrócą mi kasę za ta jedna kartę poniewaz sprzętu brakuje a szkoda bo wolałbym kartę ![]() Złożyłem tez druga koparkę gdzie pobawiłem sie w sprawdzenie opcji niskobudżetowych - za 6000zl złożyłem koparkę na triple Mining która na ETH ma jakieś 90 Mh/s . Ale sam wydobywam exp + SC + Bcn (na procku). Przy 6500-7000zl można było złożyć z mocą 105-110 Mh/s także wszystko się da mimo ze mówili inaczej ![]() FutureNet / FutureAdPro - cóż można powiedzieć . Od dawna jestem zadowolony z tego programu i im dłużej tym większy +++ ![]() Trade coin Club - tutaj też nic ciekawego się nie dzieje . Do tej pory nie było większych problemów . Bitclub i thegccgroup to rownież nuda i tematy na dłuższy czas. Teraz w lipcu startuje nowy polski temat - inwestycje wraz z kopalnia Ethereum . Także niebawem pewnie zamieszczę o tym post/temat. Jesli chodzi o resztę to moj kanał na YouTube znacznie podrósł od zeszłego miesiąca ale jest to spowodowane zamieszczaniem wideo poradników i innych treści niż wcześniej oraz promowaniem go ![]() https://www.youtube.com/user/tomek019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nieograniczone możliwości internetu - tomek7912 - 06-07-2017 10:46 Ile taka jedna koparka dziennie zarobi? |