Bon Bet-At-Home 50 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bon Bet-At-Home 50 zł (/Temat-Bon-Bet-At-Home-50-zl-143478) |
RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - kaczorseb - 28-01-2017 20:41 (28-01-2017 18:26)radek0389 napisał(a): Podrzuc tutaj link do jego profilu na FB, to raczej zakazane nie jest. Tylko jeżeli radekmatuszewski bedzie chcial to podrzuce mu jego profil na FB. Ja dodatkowo napisalem mu na GG żeby zgłosil sie na jakies leczenie bo hazard to takie same uzaleznienie jak alko czy dragi. RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - radmatuszewski - 28-01-2017 21:13 Możesz podrzucić zainteresowanym, hajsu i tak nie odda bo już pewnie przegrał xDD RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - ociejuj - 29-01-2017 00:31 Witam. Tutaj ledeni. Założyłem ten profil (admin proszę o usunięcie mojego konta) bo chciałem przeprosić tych których oszukałem: z konta ledeni, BetLucky i ok_darek. Do końca niedzieli otrzymacie zwroty z lekkim bonusem na konta PayPal, Skrill oraz konta bankowe. Jeszcze raz przepraszam. I proszę admina o usunięcie tego konta, gdyż założyłem go, żebym mógł to napisać Bon Bet-At-Home 50 zł - Majka - 29-01-2017 08:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |