Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Koniec zarabiania na fejsie ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Koniec zarabiania na fejsie ? (/Temat-Koniec-zarabiania-na-fejsie-143117)

Strony: 1 2 3

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 23-01-2017 16:14

Już przestałem liczyć ile kont sie zmarnowało na próby i błędy Big Grin już mi żaden link nie przechodzi no kurde żaden Sad

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - kuba48 - 23-01-2017 16:55

Własna domena + wykupienie na FB kierowania do witryny za 5zl + stronka z HTTPS, i najlepiej 3 domeny i zmieniac link jak i wiadomosc, a jak to nie pomoże zmiana IP przegladadki itd żeby stracić powiązanie z kontami co tak padają..

FB chce zmusić do wykupienia reklam u nich.

@up do tego zawsze domeny w debugger wsadzam. https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Bidbar96 - 24-01-2017 01:49

Coz to za problem zrobic wlasny landing page i podpiac darmowa domene chocby z nazwa.pl. no ludzie........ Najbardziej prymitywne lp pod jakze popularny fejspodgladac czy inny friendlist z leadmore konwertuje mi tak samo jak te "zaawansowane graficznie". Ale jesli ktos potrafi tylko spamowac po grupach to co sie dziwic. Przeciez na fb jest multum mozliwosci. Nie tylko grupy. Troche kreatywnosci, samozaparcia.

Chociaz moze to i lepiej, zostana tylko Ci ktorzy cos potrafia.

Uprzedzajac dziwaczne docinki nie chodzi mi o konkursy z lambo i kuba wojewodzkim Smile

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 24-01-2017 02:57

@up Problem (przynajmniej mój) polega na tym że własne domeny nie przechodzą, co więcej nie mogę nawet wstawiać fejsbukowych linków Big Grin może coś rozkminie może nie, i tak planowałem iść w stronę seo Big Grin

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Bidbar96 - 24-01-2017 12:31

Bo robisz landing page np. Na wix.com czy innym kreatorze i domene podpinasz pod ten wlasnie landing page na ktorym jest przycisk z wlasciwym przekierowaniem do akcji. 1000000% facebook przepusci

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - oglaszam - 06-02-2017 18:17

(24-01-2017 02:57)maniek250 napisał(a):  @up Problem (przynajmniej mój) polega na tym że własne domeny nie przechodzą, co więcej nie mogę nawet wstawiać fejsbukowych linków Big Grin może coś rozkminie może nie, i tak planowałem iść w stronę seo Big Grin

Mam ten sam problem, ale na niektórych kontach. W tej chwili ma ok.500 kont i wygląda mi to że fejs oznaczył sobie jakimś tajemniczym dla mnie kluczem konta które po dodaniu posta z jakimkolwiek linkiem są blokowane. Cżęść na telefon, większość na dowód. Kiedyś już była taka akcja. Myślę, że to kwestia czasu i znowu wszystko wróci do normy. Grunt to zachować spokój i nie postować przez jakiś czas.

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Hoolig4n - 06-02-2017 18:37

Na fejsie zostaną tylko kumaci, ale to w sumie dobrze Wink

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - lukaswu - 06-02-2017 19:19

(06-02-2017 18:37)Hoolig4n napisał(a):  Na fejsie zostaną tylko kumaci, ale to w sumie dobrze Wink

W necie też
http://www.spidersweb.pl/2017/02/sms-premium-blokada-oszustwo.html

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - matyska - 07-02-2017 15:49

No to się porobiło... Z drugiej strony nie ma co się dziwić - niektórzy lecą na łatwy hajs, a przy tym ostro po bandzie, za ostro...

Koniec zarabiania na fejsie ? - Artinesse - 02-03-2018 14:04

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.