BikeForMe - Realna inwestycja, 3% dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BikeForMe - Realna inwestycja, 3% dziennie (/Temat-BikeForMe-Realna-inwestycja-3-dziennie-142542) |
RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 14-01-2017 20:40 Tymczasem program dalej się rozwija. W 18 dni powoli zbliżamy się do 20k$ depozytów. Dodatkowo admin nawiązał współpracę z liderami z Arabii Saudyjskiej RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - Tixaro - 18-01-2017 15:04 Co firma miała na celu tworząc ten program? W 4 lata zarobili 2 mln czyli idzie im świetnie, a teraz stworzyli taką platformę żeby rozdać własne zarobki? RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - rafi213 - 18-01-2017 15:19 @Tixaro Ta firma to zwykły rosyjski hyip, fakt wygląda na porządnie zrobiony i powinien popłacić sporo czasu jeśli tylko inwestorów będzie przybywać, jak na razie trochę słabo to wygląda. Ja póki co się przyglądam. RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 18-01-2017 16:00 Czy ja wiem czy słabo wygląda? 22 dni - 23k$ depozytów. Admin cały czas negocjuje z zagranicznymi inwestorami i występuje na forum międzynarodowym więc inwestorów będzie cały czas przybywać. Jak dla mnie to na ten moment jeden z najlepszych programów jeśli chodzi o inwestycję długoterminową. RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - rafi213 - 18-01-2017 16:14 Ja odniosłem sie do liczby inwestorów akurat, ale faktycznie to dopiero 20 dni działania programu także myślę że powoli będzie sie rozkręcać . RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 19-01-2017 10:52 System niebawem przekroczy 1000 inwestorów Od 1 lutego startuje tzw. 'Gift Shop' - w skrócie dla użytkowników telegrama mają być rozdawane jakieś bonusy także polecam dołączyć do grupy na telegramie Stan procesorów na dzień dzisiejszy: RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - 1nw35t0r - 23-01-2017 00:09 Liczby jak na razie nie porażają. Ale fakt że program nie ma jeszcze miesiąca. Ja na razie jeszcze poobserwuję. Niech nam się rozwija. RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 26-01-2017 14:29 Tak to mniej więcej wygląda po 30 dniach działalności firmy. Przypomnijmy, że jest to inwestycja długo terminowa (70dni) a program ciągle się rozwija - co widać po rosnącej liczbie inwestorów i depozytów RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 02-02-2017 16:48 W ostatnim czasie zostało wprowadzone kilka nowości: -został dodany procesor PerfectMoney -wprowadzono możliwość reinwestycji zarobionych środków -na dniach ma zostać dodany język Polski Co więcej, polecam wchodzić na telegrama gdyż będą rozdawane różne nagrody m.in. 1$ na portfel, +5% do deopozytu, skrócenie depozytu o 5 dni, powiększenie naliczeń z depozytu x2 przez 3 dni. Wystarczy wejść i obserwować - https://telegram.me/bikefor_me_news Tak to wygląda na dzień dzisiejszy, przekroczyliśmy 1500 inwestorów i 40k$ depozytów. Program cały czas ładnie się rozwija RE: BikeForMe - Realna inwestycja, firma z Holandii - HerossiK - 12-02-2017 21:14 Tymczasem język Polski już na pokładzie. Wleciało 50k$ depozytów a także dobijamy do 2k inwestorów. Wypłaty cały czas instant |