![]() |
[Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda (/Temat-Tutorial-Czyli-wybijamy-Steam-Wallet-Hack-by-Panda-142371) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - michal2612 - 02-01-2017 14:26 (02-01-2017 13:42)RemoverPL napisał(a):(02-01-2017 11:36)flown napisał(a): Ciężkie keywordy Bo "Fifa 17 coin generator save for use" ma niższą konkurencję. Jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś wpisze "steam wallet hack" niż "steam wallet hack save for use" ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - Vasaki - 02-01-2017 14:35 To akurat jedno-niszowa strona bedzie ![]() Podobna zasada jak w przypadku Resident'a nie mniej jednak jak juz wybijemy steam wallet hack to zrobimy z niej multihack site ![]() Moze to odpowie na wasze pytania ^^ Wpierw założenia tutoriala ![]() P.s. Fajna dyskusja sie zrobila ^^ RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - Damkofr - 02-01-2017 14:54 Jest to hack online. To będzie wyglądało tak że dasz linka w poście do hacka który będzie na jakieś innej zewnętrznej lub ewentualnie na sub domenie tej strony? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - Vasaki - 02-01-2017 15:17 Dobry pomysł z tą subdomeną ![]() Dzięki @[Damkofr] RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - gangsterparty - 02-01-2017 15:33 Będę obserwować jak i poprzedni obserwowałem Dzienniko-Poradniko ;D RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - trybulski - 02-01-2017 16:36 Jak duży wpływ na pozycjonowanie strony, będzie miała domena? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - jigorex - 02-01-2017 16:51 Nie mogłem się doczekać tego poradnika. Wytrwale będę zaglądał !! ![]() ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - GelO - 02-01-2017 17:54 Nie wydaje Ci się, że domena ".online" będzie nieco cięższa do wypozycjonowania niż .com? wg. mnie może mieć to także wpływ na późniejszą konwersję RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - trybulski - 02-01-2017 17:59 Mi się wydaje odwrotnie ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Steam Wallet Hack by Panda - RemoverPL - 02-01-2017 18:19 mam kilka pytań Czy wstawianie linków w te same miejsca, co konkurencja ma sens? Warto linkować do polskiego bloga z zagranicznych stron? Czy bloga z darmową domeną ciężej jest wybić, niż bloga z własną domeną? Warto kupować dostęp do Majestica? ![]() Dzięki @[vasaki] za to co robisz, pokolenia będą ci wdzięczne ![]() |