Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal (/Temat-Przestroga-zlodziej-wkrada-sie-na-PayPal-14219) |
RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - paskur - 29-09-2010 08:22 Ja dokładnie tak samo jak gumiś do buxow jeszcze takich z dupy mam hasło dupadupa albo coś takiego, mail unikalne itd Podziwiam profesjonalizm pp jeśli oddadzą wam kasę i udupią gościa A tak w ogóle to zawsze mam bidę na pp więc nie mam się o co bać RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - InTeR - 29-09-2010 09:17 Dzięki Skłoniłeś mnie do zmiany hasła w "najważniejszych" serwisach. RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Yanke$ - 29-09-2010 10:36 Tak to jest, jak się rejestruje na wszystkich serwisach na tym samym mejlu i tym samym haśle. Polecam założenie zeszyciku, pod klawiaturą, gdzie zapisujemy wszystkie ważne hasła, wtedy o hasła nie musimy się bać. PS. Strzeżonego Pan Bóg strzeże - pozmieniam hasła na ważniejszych stronach. RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Zythus - 29-09-2010 11:23 Ale sami powiedzcie... kim trzeba być żeby cos takiego robic? |Niedorozwinięty przygłup mający 12 lat? To jest żałosne btw. i tak nazwisko podales wojtek. w mailu ma. m.pawluk RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - wodnik1990 - 29-09-2010 11:56 Nazwiska dosłownie nie podałem, ale napisałem: (27-09-2010 21:13)wodnik1990 napisał(a): ...znam też nazwisko, ale nie będę go narazie ujawniał, choć jak ktoś domyślny to będzie wiedziałNo ale mniejsza z tym i tak wiadomo, że Pawluk Hasełka też wszędzie pozmieniałem, bo trzeba dmuchać na zimne. RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - olennnkaaa - 29-09-2010 12:41 (29-09-2010 10:36)Yanke$ napisał(a): Tak to jest, jak się rejestruje na wszystkich serwisach na tym samym mejlu i tym samym haśle. Polecam założenie zeszyciku, pod klawiaturą, gdzie zapisujemy wszystkie ważne hasła, wtedy o hasła nie musimy się bać. No tak, założę sobie zeszycik z hasłami, schowam go gdzieś, żeby nikt nie znalazł. (tzn. zostawię gdzieś w domu) Będę potrzebowała się dostać na paypal gdzieś po za domem i... ? hm. zeszyt został w domu, a ja hasła nie pamiętam lepiej żeby do takich jak bank, paypal, email, allegro- mieć jedno hasło, a do dupereli- nk, forum, gra jakas- jedno |