Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal (/Temat-Przestroga-zlodziej-wkrada-sie-na-PayPal-14219)

Strony: 1 2 3

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - paskur - 29-09-2010 08:22

Ja dokładnie tak samo jak gumiś do buxow jeszcze takich z dupy mam hasło dupadupa albo coś takiego, mail unikalne itd Big Grin
Podziwiam profesjonalizm pp jeśli oddadzą wam kasę i udupią gościa Smile
A tak w ogóle to zawsze mam bidę na pp Big Grin więc nie mam się o co bać

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - InTeR - 29-09-2010 09:17

Dzięki Smile Skłoniłeś mnie do zmiany hasła w "najważniejszych" serwisach.

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Yanke$ - 29-09-2010 10:36

Tak to jest, jak się rejestruje na wszystkich serwisach na tym samym mejlu i tym samym haśle. Polecam założenie zeszyciku, pod klawiaturą, gdzie zapisujemy wszystkie ważne hasła, wtedy o hasła nie musimy się bać.

PS. Strzeżonego Pan Bóg strzeże - pozmieniam hasła na ważniejszych stronach.

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - Zythus - 29-09-2010 11:23

Ale sami powiedzcie... kim trzeba być żeby cos takiego robic? |Niedorozwinięty przygłup mający 12 lat? To jest żałosne
btw. i tak nazwisko podales wojtek. w mailu ma.
m.pawluk

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - wodnik1990 - 29-09-2010 11:56

Nazwiska dosłownie nie podałem, ale napisałem:
(27-09-2010 21:13)wodnik1990 napisał(a):  ...znam też nazwisko, ale nie będę go narazie ujawniał, choć jak ktoś domyślny to będzie wiedziałTongue
No ale mniejsza z tym i tak wiadomo, że PawlukTongue Hasełka też wszędzie pozmieniałem, bo trzeba dmuchać na zimne.

RE: Przestroga, złodziej wkrada się na PayPal - olennnkaaa - 29-09-2010 12:41

(29-09-2010 10:36)Yanke$ napisał(a):  Tak to jest, jak się rejestruje na wszystkich serwisach na tym samym mejlu i tym samym haśle. Polecam założenie zeszyciku, pod klawiaturą, gdzie zapisujemy wszystkie ważne hasła, wtedy o hasła nie musimy się bać.

PS. Strzeżonego Pan Bóg strzeże - pozmieniam hasła na ważniejszych stronach.

No tak, założę sobie zeszycik z hasłami, schowam go gdzieś, żeby nikt nie znalazł. (tzn. zostawię gdzieś w domu) Będę potrzebowała się dostać na paypal gdzieś po za domem i... ? hm. zeszyt został w domu, a ja hasła nie pamiętam Smile lepiej żeby do takich jak bank, paypal, email, allegro- mieć jedno hasło, a do dupereli- nk, forum, gra jakas- jedno Smile