Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie (/Temat-Sub-SMS-nie-liczy-sie-wiek-tylko-ambicja-i-zaangazowanie-141955)

Strony: 1 2 3

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - milosz998 - 02-01-2017 22:28

Stary. Filmy i seriale troche spamu i 50 zl robisz bez problemu. To Cie zmotywuje, da jakiś punkt zaczepienia.

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - Bidbar96 - 03-01-2017 00:09

Wkradnie sie troche hejtu, krytyki - a co!
Wez sie chlopie za jeden temat, nie chce Ci podcinac skrzydeł ale zeby wskoczyc z cupsellem potrzebujesz zaplecza, dobrego. Co do subow, pare fake kont, jakies fanpage, troche ruszysz glowa cos wymyslisz... 50zl/dzien to banał.
Nie rezygnuj z subow bo to temat na ktorym najszybciej zarobisz.

Takie 5 groszy ode mie dla Ciebie.

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 03-01-2017 13:00

(03-01-2017 00:09)Bidbar96 napisał(a):  Wkradnie sie troche hejtu, krytyki - a co!
Wez sie chlopie za jeden temat, nie chce Ci podcinac skrzydeł ale zeby wskoczyc z cupsellem potrzebujesz zaplecza, dobrego. Co do subow, pare fake kont, jakies fanpage, troche ruszysz glowa cos wymyslisz... 50zl/dzien to banał.
Nie rezygnuj z subow bo to temat na ktorym najszybciej zarobisz.

Takie 5 groszy ode mie dla Ciebie.

Dobra, dzięki za rady Smile

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 05-01-2017 06:51

Kolejny dzień a ja się czuję coraz gorzej :/ (nic związanego z forum czy zarabianiem)

Zamierzam porobić kilka fake kont i dojść do wielu grup - po co?
Spam, dużo spamu, bardzo dużo spamu.
Jeżeli zablokują mi wszystkie konta posłużę się pewnym poradnikiem z tego forum.

Na razie to tyle, nie będę i nie mogę się bardziej rozpisać bo bardzo źle się czuję Sad chyba muszę pojechać do szpitala Sad

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - Bazor - 05-01-2017 23:55

Jak już tu jestem to zapytam dla ogółu i dla innych.
Jak uniknąć bana na facebook ?
Robię konto, uzupełniam go na telefonie moblilnym oraz dodaje skrupulatnie po 15-20 znajomych co 30-40 minut. Potem dostaję zaproszenia i je tylko akceptuje po tyle samo co wczesniej napisalem.
Zdjecia do profilu pobieram z instagrama, szukam osob malo popularnych jak zarówno przyciągających uwagę wyglądem (dziewczyny)
Jeżeli wchodze na konta to robie to z przeglądarki incognito i wykonuje do 10 dołaczeń grup na dzień.
Czy do tego wszystkiego bardzo potrzebne są proxy? Bo moje IP nie jest stałe, więc co pare dni albo dzień się zmienia.

RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 07-01-2017 08:50

7. Stycznia
Jestem tylko przeziębiony, wczoraj (6. Stycznia) miałem 39.2 stopnia

Dzisiaj zamierzam trochę popisać coś na grupach, może jakiś lead wpadnie. Jeżeli nie wyjdzie mi te pisanie, to zajmę się pewnym poradnikiem, o którym wcześniej pisałem, w sensie wykonam go. Odezwę się później bo teraz się trochę źle czuje.