[WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell (/Temat-WYKONAM-Kompletny-sklep-do-zarobku-CupSell-141804) |
RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - wlod3k123 - 29-12-2016 08:59 Teraz moja kolej na relację z zakupu sklepu CupSell. Przedwczoraj otrzymałem gotowy produkt w postaci kompletnego sklepu CupSell. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem niszy znalezionej mi przez użytkownika rozekrr i grafiki zrobionej mi przez właśnie tego użytkownika, moim zdaniem całość będzie "powalać na nogi", bo lepszego efektu końcowego to się nie spodziewałem. Podsumowując - produkt tzw. "MIAZGA", jestem bardzo zadowolony z zakupu tego sklepu i polecam współpracę z tym uzytkownikiem w 100% a nawet i więcej, nic dodać nic ująć. Pozdrawiam, dzięki rozekrr. ;-) PS. Jeszcze nie raz skorzystam z oferty użytkownika rozekrr :-) RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 29-12-2016 12:45 Ostatnia sztuka na ten tydzień, kto pierwszy ten lepszy RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - NeedDolar - 29-12-2016 14:48 Również chciałbym wyrazić swoją opinię o Sprzedającym Odebrałem sklep, zapoznałem się z asortymentem z którego jestem zadowolony. Otrzymałem wsparcie po zakupowe. Dokonałem zakupu drugiego sklepu, bo uważam, że warto zainwestować czas i pieniądze by współpracować z tym Użytkownikiem POLECAM ! RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - radmatuszewski - 02-01-2017 13:44 Sklep wygląda profesjonalnie, nisza jest unikalna, ale uniwersalna. Moje wrażenia są pozytywne i w dalszej przyszłości prawdopodobnie będę kontynuował współpracę z tym użytkownikiem. RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 02-01-2017 15:13 Cieszę się że każdy zadowolony Na ten tydzień 4 sztuki, zapraszam RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - qwertybsk - 02-01-2017 16:45 również jestem zadowolony ze sklepu który kupiłem teraz trzeba wejść głębiej w temat i promować RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Makabrycy - 02-01-2017 17:28 odezwij się jak będziesz miał wolny termin mam swój mały pomysł, może coś razem do tego się stworzy RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 02-01-2017 17:54 @[Makabrycy] wyżej napisałem że na ten tydzień wolne 4 sztuki. Także napisz na PW co masz ciekawego do przedstawienia RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - zakazanyowoc - 03-01-2017 17:21 Sklep zakupiony, otrzymany. Pomysł i wykonanie na wysokim poziomie. Polecam! RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 03-01-2017 17:53 Dziękuję za kolejną dobrą opinię, cieszę się że każdy jest zadowolony Pozostały na ten tydzień 2 sztuki, zainteresowanie jest spore więc pewnie szybko zejdą. Zapraszam na PW |