![]() |
Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach (/Temat-Dziennik-z-prowadzeniu-wlasnego-serwisu-o-filmikach-141711) |
RE: Dziennik TopFilmików - master4 - 20-12-2016 23:51 Pamiętaj żeby wykorzystać temat świąt, filmik tematycznie związany ze świętami może polecieć ładnie ![]() RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 20-12-2016 23:58 @[master4] Dzięki za poradę ale zostanę przy swoim ![]() Jak widać spokojnie mam co promować i wszystko działa jak należy. Wystarczy wszystko ładnie postować i będzie super rosło RE: Dziennik TopFilmików - prololex - 21-12-2016 14:24 Jak tworzysz te okładki do filmików na fb? Co to za tajemniczy program do yt używasz? RE: Dziennik TopFilmików - Mikey - 21-12-2016 14:43 Popełniłeś wieeeeeeeeeeelki bląd udostępniając paczkę, ale nam to na rękę ![]() RE: Dziennik TopFilmików - Tochkan - 21-12-2016 15:22 (21-12-2016 14:43)Mikey napisał(a): Popełniłeś wieeeeeeeeeeelki bląd udostępniając paczkę, ale nam to na rękę Wrzucając na fanpage jego filmik, może ktoś akurat odwiedzi stronę ze znaku wodnego, więc Piotrkowi to też wyjdzie na +. ![]() RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 21-12-2016 15:30 @[Mikey] To tylko praca z jednego tygodnia ![]() Jak tak bardzo prosicie zaraz walne znak wodny na pół ekranu ![]() @[prololex] Jakie okładki? Przecież normalnie bierzesz filmik i go montujesz... Program to Vegas 13. RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 21-12-2016 20:52
1 Tydzień, 5 Dzień (Dziennika/u?)
-materiały wrzucone na stronę: 11 -stworzone filmiki na fanpage: 5 -filmiki youtube: 3 -promowanie youtube: 3filmiki -linkowanie -0,5l yerby (Dalej to samo ![]() Co mógłbym dziś zrobić lepiej? Dziś akurat brak chęci do działania więc wyrobiona norma tylko. Dopiszę do dziś tylko przemyślenia oraz moje plany. Plany na jutro? JW+ nazbierać więcej materiałów do rezerwy + pomontować na zapas (2 dni do przodu) + przyszykować youtuba na 1 dzień do przodu Standardowo youtube: ![]() Poprawiłem dzisiaj kilka dość znaczących elementów. Zmieniłem nazwę kanału na TopFilmiki,pl - Najlepsze filmiki w sieci (kropkę blokuje i mam nadzieje że bana nie wyłapię ![]() Zmieniłem nazwę fanpagu na TopFilmiki.pl Nie ogarnąłem by dawać odnośniki w komentarzach do strony plus youtuba. Teraz będę to dawać regularnie ![]() RADY NA DZIŚ: Nie wdawajcie się w dyskusje z debilami ![]() Oto macie ładną historyjkę jak bardzo trzeba być zadufanym w sobie oraz w tym co się robi żeby takie rzeczy pisać ![]() Niektórzy ludzie są z innego wymiaru wyrwani ![]() ![]() ![]() 2 dni później bez odpowiedzi od ich strony. Wtedy zobaczyłem durny spam (adnotacja w [EDIT]) ![]() ![]() [EDIT] Odnośnie tego spamu to był najgorszy rodzaj spamu jaki zrobiła... Czyli chuj nam w dupę, jesteśmy złodziejami, wszystko należy do niej... Nie to miałem na myśli o tym żeby dawała sobie adnotacje w komentarzu... Liczyłem na coś takiego: Filmiki pochodzą z naszego fanpagu dlatego jeżeli chcecie zobaczyć ich więcej zapraszam do nas ![]() [EDIT2] Te jej wytłumaczenie odnośnie brania postów z innych stron całkowicie mnie rozwalają XD Czyli wszystkie jest spoko póki inna strona się nie przyczepi? Przeraża mnie to co kobieta ma w głowie ![]() Jeżeli nie będzie będzie któregoś dnia wpisu w dzienniku to znaczy że mnie zamknęli ![]() Plany które chciałbym zrealizować: -Post na forum odnośnie yerby (jak zacząć, gdzie kupować, które najlepsze, ogólnie o yerbie, materiały o yerbie, wady/zalety/, moje rady) -Zacząć się rozglądać za osobami chętnymi do promocji materiałów -Uzupełnić luki w bocie (konta) -Zacząć nowy kanał na youtube jeżeli znajdę na to czas (4fun + masa montażu + grafiki + nazwa +styl) -Zrobić porządek z fanpagami -Zwiększyć ilość postów na stronie do 16 -Poszukać nowych źródeł filmików -Zrobić bota pod własny użytek odnośnie strony -Znaki wodne na youtube -Plansza na koniec filmiku -Zacząć ogarniać materiały na stronę pod seo CELE NA 1 MIESIĄC DZIENNIKA: (aktualizowane 2016-12-18) nie chce mi się dziś aktualizować ![]() ![]() Youtube: -3kk wyświetleń (obecnie 1.9kk) -1500 subów (obecnie 928) -2.5k dziennie wyszukań z wyszukiwarki youtuba (obecnie różnie 1k-1.5k) Facebook: -12.5k polubień na TopFilmiki (obecnie 6000) Strona: -Co najmniej 3k sesji dziennie przez tydzień (obecnie koło 2k-2.5k) FAQ 1. Nie daje gotowców... Udzielę rad ale nie będę dosadnie wskazywał co i gdzie kliknąć by coś działało... Od czegoś macie google, fora oraz mózg... 2. Jeżeli posiadasz fanpage i chcesz promować moją stronę/fanpage/youtube śmiało proszę napisać to się dogadamy za post na fanpagu ![]() ![]() 3. Z miłą chęcią posłucham również porad ![]() ![]() Screeny z statystyk będą: -facebook śmieszne filmiki 1 raz w tygodniu dziennika -facebook topfilmiki 1 raz w tygodniu dziennika -youtube w czasie rzeczywistym co 1-3-5-7 dzień dziennika -youtube źródło ruchu 1 raz w tygodniu dziennika -strona 1 raz w tygodniu dziennika RE: Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach - master4 - 21-12-2016 21:51 Szkoda czasu tracić na odpisywanie i wdawanie się w dyskusje, ruch na stronie pochodzi tylko z yt,fejsa czy też pozycjonujesz? RE: Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach - piotrgk4 - 21-12-2016 22:00 @[master4] dopiero w planach ![]() RE: Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach - piotrgk4 - 22-12-2016 22:37
1 Tydzień, 6 Dzień (Dziennika/u?)
-materiały wrzucone na stronę: 11 -stworzone filmiki na fanpage: 5 -filmiki youtube: 3 -promowanie youtube: 3filmiki -linkowanie (totalna nuda) Co mógłbym dziś zrobić lepiej? Ogólnie mógłbym cokolwiek zrobić ponad normę :/ Niestety brak czasu na cokolwiek więc i tak staram się by normę utrzymać Plany na jutro? JW+ nazbierać więcej materiałów do rezerwy + pomontować na zapas (2 dni do przodu) + przyszykować youtuba na 1 dzień do przodu (to samo co wczoraj) Dziś dostałem pierwszego strike na youtube. Filmik zdobywał po 2-3k wyświetleń dziennie z wyszukiwarki. Odezwał się twórca i negocjuje co robić by usunąć strike :/ RADY NA DZIŚ: Nie poddawać się... Plany które chciałbym zrealizować: -Post na forum odnośnie yerby (jak zacząć, gdzie kupować, które najlepsze, ogólnie o yerbie, materiały o yerbie, wady/zalety/, moje rady) -Zacząć się rozglądać za osobami chętnymi do promocji materiałów -Uzupełnić luki w bocie (konta) -Zacząć nowy kanał na youtube jeżeli znajdę na to czas (4fun + masa montażu + grafiki + nazwa +styl) -Zrobić porządek z fanpagami -Zwiększyć ilość postów na stronie do 16 -Poszukać nowych źródeł filmików -Zrobić bota pod własny użytek odnośnie strony -Znaki wodne na youtube -Plansza na koniec filmiku -Zacząć ogarniać materiały na stronę pod seo CELE NA 1 MIESIĄC DZIENNIKA: (aktualizowane 2016-12-18) nie chce mi się dziś aktualizować ![]() ![]() Youtube: -3kk wyświetleń (obecnie 1.9kk) -1500 subów (obecnie 928) -2.5k dziennie wyszukań z wyszukiwarki youtuba (obecnie różnie 1k-1.5k) Facebook: -12.5k polubień na TopFilmiki (obecnie 6000) Strona: -Co najmniej 3k sesji dziennie przez tydzień (obecnie koło 2k-2.5k) FAQ 1. Nie daje gotowców... Udzielę rad ale nie będę dosadnie wskazywał co i gdzie kliknąć by coś działało... Od czegoś macie google, fora oraz mózg... 2. Jeżeli posiadasz fanpage i chcesz promować moją stronę/fanpage/youtube śmiało proszę napisać to się dogadamy za post na fanpagu ![]() ![]() 3. Z miłą chęcią posłucham również porad ![]() ![]() Screeny z statystyk będą: -facebook śmieszne filmiki 1 raz w tygodniu dziennika -facebook topfilmiki 1 raz w tygodniu dziennika -youtube w czasie rzeczywistym co 1-3-5-7 dzień dziennika -youtube źródło ruchu 1 raz w tygodniu dziennika -strona 1 raz w tygodniu dziennika |