Podążając za Pandą... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podążając za Pandą... (/Temat-Podazajac-za-Panda-141384) |
RE: Początkujący w SUBACH! - radmatuszewski - 15-12-2016 23:06 Jak złe rzeczy się dzieją to już na całego. Niestety. A więc tak : - dostałem gorączki - popsuł mi się laptop - na mojej najlepszej stronie google wykryło spam ( nie wiem jakim cudem) No więc na razie stopuję z zarabianiem ponieważ przez telefon dużo nie zrobię, widzimy się w Nowym Roku w takim razie! RE: Początkujący w SUBACH! - radmatuszewski - 17-12-2016 23:26 Okej, udało mi się wrócić szybciej i dobrze! Wyrwałem laptop po niskiej cenie i mogę kombinować. Cele na dziś : - ogarnięcie strony - pobieranie - zaplanowanie 10 postów Zrealizowane cele : - ogarnięcie strony - pobieranie - zaplanowanie 10 postów Niezrealizowane cele : BRAK Na stronie nie ma jeszcze wejść, jest dopiero od kilku minut w google. RE: Początkujący w SUBACH! - radmatuszewski - 18-12-2016 13:05 Cele na dziś : - dodanie 4 postów na stronę - pobieranie - zaplanowanie kolejnych 10 postów - ogarnięcie kolejnej strony - pobieranie #2 - SEO z poradnika vasakiego. RE: Początkujący w SUBACH! - radmatuszewski - 21-12-2016 20:26 Dawno nie pisałem i zgubiłem motywację gdzieś w trakcie. ALE, ALE, ALE...! Zaczął się okres świąteczny więc mam teraz wolne co oznacza, że czas się wziąć do roboty! I to konkretnie. Cele na dziś :
Mała zmiana planów, resztę celów wykonam po wykonaniu pierwszego. Mam 37(20) wpisów do poprawy. Czemu chcę się zająć tylko 1? Ponieważ ta strona ma naprawdę dużo wejść z Google więc zdjęcie bana bardzo by mi się opłaciło. Tak myślę. Dowiedziałem się, że zdjęcie działań antyspamowych może potrwać nawet kilka tygodni. Ekstra... Trudno, poprawiłem dziś 17 postów a resztę wrzuciłem tymczasowo do kosza. Będę wyciągał jeden za drugim przy poprawkach. Na następne cele nie mam już siły jednak wykonam je już z rana. W momencie gdy edytuję jest godzina 02;11. Do zobaczenia jutro koło 13! Wrócę akurat z wigilii szkolnej i biorę się do pracy. Gdyby ktoś miał jakiś sposób na zabicie lenia to niech się podzieli RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - WhiteNigga - 21-12-2016 20:36 Tez poproszę sposób na zabicie lenia RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - Wojtek574 - 21-12-2016 21:40 Strony masz napisane samemu czy masz postawione na wordpress ? RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 21-12-2016 21:42 (21-12-2016 21:40)Wojtek574 napisał(a): Strony masz napisane samemu czy masz postawione na wordpress ? Wordpress RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - iPlusOfficial - 21-12-2016 21:55 Też teraz biorę się ostro do roboty - 2017 tworze dziennik. W nowym roku mam nadzieję na stałe dniówki +10$ Tyle, że ja only PPI, bo czasu braknie, ale myślę też nad cpa. RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - Wojtek574 - 21-12-2016 21:57 Własnie też sam robię stronę na wordpresie ale coś słabo mi idzie ;/ Nie wiem jak dać pobieranie ze po kliknieciu zaczyna sie pobierać. I od razu sie zapytam lepiej zrobić jedną stronę pod wszystko czy kilka od dzielnych jak uważasz ? RE: SUBY + PPI i nie tylko... - Początkujący - radmatuszewski - 21-12-2016 21:57 (21-12-2016 21:55)iPlusOfficial napisał(a): Też teraz biorę się ostro do roboty - 2017 tworze dziennik. W nowym roku mam nadzieję na stałe dniówki +10$ Tyle, że ja only PPI, bo czasu braknie, ale myślę też nad cpa. Ja przestałem z PPI i mam dniówki od 1$ do 2$, czasem więcej. Stwierdziłem więc, że trzeba wrócić. No ja za suby się biorę konkretnie już teraz! |