![]() |
MX.world - trup :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: MX.world - trup :) (/Temat-MX-world-trup-141279) |
RE: MX.world - trup :) - Begrezen - 07-12-2016 02:14 oj tam, kazdy złoty biznes moze miec chwile słabosci! czasem trzeba zrobić 5 kroków w tył, żeby potem zrobić 3 kroki w tył. albo jakoś tak ![]() ![]() RE: MX.world - trup :) - Itachi198 - 07-12-2016 02:30 Zniknął przycisk ''withdraw'' xD RE: MX.world - trup :) - adik7276 - 07-12-2016 04:05 Oglądałem ten filmik który się pojawił wczoraj i chyba lepiej by było jak by w ogóle go nie wrzucili. Janus sam nie wiedział co ma mówić, mówił kompletnie bezsensu, a Pan Damian Ż. próbował w jakiś sposób ratować ta całą sytuacje ale też wyszło mizernie. Ogólnie próbowali stworzyć filmik który każdego by przekonał i zmotywował do wpłacania, a śmiało mogę stwierdzić że większego bełkotu to jeszcze nie słuchałem. Wiarygodność = 0. Teraz nie wypada się zwinąć z kasą to kombinują jak to odkręcić, nakręcić.... Wytłumaczenie jest oczywiste, te pół miliona które tam zostało na procesorach jest o kant chuja. Rok budować piramidę z takim chujowym zyskiem ![]() RE: MX.world - trup :) - Pakula - 07-12-2016 11:10 Ja nie wiem jak można wogóle inwestować w tego typu programy. Przejechałem się już nie raz w takich programach. Przykład TrafficMonsoon też obiecywał gruszki na wierzbie i co? Koleś się wzbogacił i zamknął interes, a użytkownicy którzy byli w tym programie myślą, że to przez SEC. Łanie was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A koleś który pisze na temat Traffica bloga z myślą, że SEC przegra jest bardzo śmieszny ![]() Chodzi mi o niego: lukaszgaluszka Tak samo stanie się z MX.world Szemrany biznes niby ma działać do któregoś tam roku, a niby admin daje gwarancję masakra ![]() RE: MX.world - trup :) - tollusiek - 07-12-2016 11:25 Wpłaciłem 50, wypłaciłem 100. Na szczęście uciekłem z tego cyrku w dobrą porę ![]() Co prawda zostałem w grupach tejże strony na Facebooku i jak co jakiś czas się pojawia jakiś post z informacjami to na kilometr widać, że coś się sypie. Ludzie zaczynają powoli wątpić ale niestety ciut za późno, skoro wypłacać nawet nie można na razie :/ RE: MX.world - trup :) - mysc - 07-12-2016 14:50 (07-12-2016 00:46)twardy napisał(a): Pieniadze w programie nie biora sie z powietrza. Nawet jesli ktos ma multikonta... to i tak zeby wyplacic kase musi miec zakupione adpacki, co nie? Chyba, ze kasa z robionych samemu sobie refow... Tylko czy jest sens w takim ryzyku? Oni tam jeszcze na filmie mowili, ze ktos x kont jednym dowodem chcial zweryfikowac xD Brzmi troche jak niesmieszny zart. Też nie do końca o to mi chodziło - ale już wysyłam 25 fg ![]() Chodziło mi o to, że multi-konta nie różnią się niczym od normalnych kont. System poleconych w żadnym serwisie nie jest napisany "pod stratę", te wszystkie % są wliczone w "maksymalny rzeczywisty koszt leada" który ponosi serwis - ale nigdy nie będzie na tym stratny. Gdyby wszystko działało faktycznie tak jak to Janus od poczatku tłumaczył (podział zysków), multi-konta nie miałyby prawa zaszkodzić stabilności :> To z tym dowodem to faktycznie... brzmi jak zart - w ogóle nie rozumiem jak można wierzyć w takie tłumaczenia, a komenatrze pod filmikiem są bardzo wymowne... ;( BTW. klikanie w reklamy nie było podpięte pod system poleconych - więc o pozostałości raczej nie ma mowy ;D RE: MX.world - trup :) - twardy - 07-12-2016 15:16 Te programy zawsze sa nizsczone przez kogos z zewnatrz ![]() ![]() RE: MX.world - trup :) - mikuss - 07-12-2016 15:23 Wołajcie czubatego od krócjaty różancowej, on MX uratuje jak zniszył wrógów młonsuna i sec ![]() RE: MX.world - trup :) - Cheeky - 08-12-2016 23:54 Kurde, a ja wpłaciłem w październiku 15$ na próbę i teraz już bym wypłacał 25$ za jakiś czas, ale 1. weryfikacja 5€ i do tego nie mam 18 lat ;/ 2. zablokowali wypłaty xD niech się napchają tymi 15$ cebule RE: MX.world - trup :) - adik7276 - 09-12-2016 00:15 Wpłaciłeś 15$ do hyipa i piszesz "niech się napchają cebule". kogo winisz? możesz tylko siebie. Pseudo inwestorzy - zróbcie coś dla wszystkich i nie wchodźcie w takie programy z taką śmieszną kasa. Bo później najwięcej krzyczą takie cebulaki które kupiły jedną paczkę ![]() |