Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] (/Temat-Produkcja-gry-w-ktorej-kazdy-moze-zarabiac-Dziennik-140922) |
RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - hubert2002 - 04-12-2016 20:31 Super pomysł na gierkę w końcu coś nowego będzie Mam nadzieję że będą fajne nagrody. A jakbyś chciał reklamę tej gry to mogę zrobić film na YT RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 04-12-2016 22:34 (04-12-2016 20:31)hubert2002 napisał(a): Super pomysł na gierkę w końcu coś nowego będzie Mam nadzieję że będą fajne nagrody. A jakbyś chciał reklamę tej gry to mogę zrobić film na YT Masz swój kanał? RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - hubert2002 - 04-12-2016 22:50 Tak wiem że nie jest jakoś bardzo super rozwinięty ale zawsze coś na start https://www.youtube.com/channel/UCwjj-m3_u49So-bMFvBac9A RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 04-12-2016 22:54 Dzień 7/40
Staram się nie zwalniać tempa, dlatego kolejny etap został wykonany Wykonano: - rodzaje wypraw w zależności od siły (zmienia się też nagroda) Plan: - zdobywanie poziomów/doświadczenia - łupienie innych graczy RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - BtcMaster - 04-12-2016 23:06 Fajny dziennik będę obserwował RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - qwertybsk - 05-12-2016 09:05 brat ma Hondę XL z 1987, świetna jazda powodzenia z grą RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 05-12-2016 18:02 Dzień 8/40
Poziomy gotowe. Akcje takie jak wyprawy i łupienie będą generowały punkty doświadczenia, dzięki nim wchodzimy na kolejne poziomy. Im wyższy poziom tym więcej złota, bursztynów (waluta premium) i doświadczenia zyskujemy. Jak widać co pewien czas zmienia się również ekran ze statystykami postaci. Wykonano: - zdobywanie poziomów/doświadczenia Plany: - łupienie graczy - obstawianie rzutów monetą w karczmie RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Gremquen - 05-12-2016 18:38 Bardzo dobry dziennik. Wygląda to prosto, ale ma być funkcjonalne, jeśli wszystko będzie działać, będzie się dało zarabiać będziesz wypłacalny to projekt na pewno Ci się opłaci Życzę wytrwałości i powodzenia, będę obserwował. W razie gdybyś kogoś potrzebował do testów, konsultacji itp pisz na pw Pozdro RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 05-12-2016 18:43 Fajnie, że wspomniałeś o testach. Zakładam, że ruszą koło 20-25 dnia projektu. W sezonie testowym również poleci jakaś nagroda. Pewnie jedna za najwięcej wykrytych błędów, a druga za top 1 bez ich wykorzystywania (ta pierwsza będzie większa). RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Miedziany - 05-12-2016 18:54 Podoba mi się ten dziennik, coś nowego i wgl! Powodzenia ;d |