myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] (/Temat-myrevchase-Zarabiaj-bez-inwestycji-140687) |
RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - sircreed - 23-11-2016 19:50 Ja się bawię z małymi kwotami bo do dużych jeszcze nie doszedłem RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 23-11-2016 19:58 Każdy inwestuje tyle ile może Tyle ile posiada Każdego należy poważać niezależnie od tego ile inwestuje Problem nadal nie ustąpił? RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - lubie_pieniądze - 23-11-2016 20:15 (23-11-2016 19:58)ShuQi napisał(a): Każdy inwestuje tyle ile może Tyle ile posiadaSzanuję każdego po prostu, mówię że nie bardzo jest sens inwestować takie kwoty. Pozdrawiam RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 23-11-2016 20:21 @[lubie_pieniądze] a jak z Twoją inwestycją w ten program o której rozmawialiśmy? RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - migbor - 23-11-2016 20:29 U mnie nadal zero naliczen, czy komuś nalicza. Wiadomo ile procent od poszczególnych paczek? Jak nie nalicza to nawet 10$ jest za dużo, a jak zacznie się coś dziać, to dorzuce jeszcze trochę :-) ShuQi a Ty jak wszedłeś, czy tylko polecasz? RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - lubie_pieniądze - 23-11-2016 21:28 (23-11-2016 20:21)ShuQi napisał(a): @[lubie_pieniądze] a jak z Twoją inwestycją w ten program o której rozmawialiśmy?Chodzi o theadsteam? Bo nie bardzo pamiętam. Pozdrawiam RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - ShuQi - 23-11-2016 22:44 Gdy sprawdzam saldo konta(kilkukrotnie dziennie) za każdym razem jest ono większe, zatem naliczenia ja mam (część z poleconych, zapewne część z paczek) tak wiec odpowiedziałem na Twoje pytanie --> Tak zainwestowałem. Dla osób które chcą zarabiać bez inwestycji, jest taka możliwość, otrzymujemy naliczenia za każdą oglądniętą reklamę. Napisałem już do admina w sprawie Twojego problemu RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - Whiteman - 24-11-2016 08:27 Czyli działa i płaci? Kupiłem dwa adpacki za 5$ i ani śladu po zakupie.. Płaciłem payeerem. W historii też nic jakby wgl transakcji nie bylo RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - migbor - 24-11-2016 09:44 U mnie dzisiaj pojawiły się naliczenia :-), nie wiem czy to po Twojej interwencji ShuQi, czy dlatego że się data zmieniła i miałem wyklikane reklamy za wczoraj, ale w każdym razie jest ok :-). Payza chyba nadal nie działa. Whiteman, jak kupiłem swoje paczki, to też ich nie widziałem od razu, ale potem wszedłem na konto i wszystko było. Program wydaje się być jak na razie ok RE: myrevchase [Start za 12 godzin!] - Whiteman - 24-11-2016 09:46 Okej, poczekam jeszcze trochę ;)tylko w historii transakcji coś powinno być chyba. Z resztą nie wiem pierwszy raz wrzucam na początek marne 10$ żeby się oswoić z tematem. Później się zobaczy |