YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Damkofr - 18-11-2016 20:56 Powodzenia ! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 18-11-2016 21:19 Siemanko
A więc kolejny dzień nadszedł, od rana na 7 do niewoli (praktyki).. Wróciłem przed 18 no i wziąłem się do pracy, ile zarobiłem? Aż 0 zł! No ale... I tak jestem zadowolony z tego dnia Dlaczego? A no dlatego że kupiłem hosting, domenę, podpiąłem to razem, wgrałem WordPress, ładny szablonik, no i ogarnąłem stronkę, a raczej bloga Jeśli ogarnę pozycjonowanie to zarobki będą zacne Alee... to nie wszystko! Dodatkowo rozpocząłem kolejny projekt na który nie trzeba dużo czasu poświęcać a zarobki są duże (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem) 2 Jutro skończę ten projekt i zobaczę czy jest ok, jeśli będzie to w przyszłym tygodniu już liczę na dobre zarobki z pół-automatu Dodam też jutro kilka postów na stronę, muszę ją rozbujać i potem SEŁO! SEO to dla mnie czaaarnaa magiaa, z którą się zmierzę i wygram ten pojedynek Dzisiaj to chyba na tyle... A nie jednak.. Wróć Wczoraj wpadły jeszcze 2 leady czyli w sumie wczoraj zarobiłem 88PLN! Aktualny cel poboczny to: Zarobić do końca miesiąca 500 PLN tylko i wyłącznie na SMSach! Postęp: 88/500zł Nuteczka na ten piątkowy wieczór: Spodobała wam się wczorajsza nutka więc łapcie kolejną produkcję Cypisa która także mi się podoba RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Itaru - 18-11-2016 22:50 Posluchaj sobie Cypis-Mamy moc, refren bardzo chwytliwy powodzenia i wysokich zarobkow zycze ! RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - radmatuszewski - 19-11-2016 01:20 No no no, szanuję. Powodzenia! RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 23-11-2016 18:18 MIEDZIANY UJU CZEMU NIE MA AKTUALIZACJI?! A teraz co... nic Nie nie poddałem się, nie odpuściłem ani nic... Więc dlaczego nic się w temacie nie dzieje? Bo nic nie robie.. Brak czasu, w sobotę byłem na zakupach potem szybko się ogarniałem i jechałem na chrzciny, całą niedzielę spędziłem z dziewczyną, potem niestety trochę się pokłóciliśmy no i jakoś nie miałem ochoty na pracy po pracy już Dzisiaj powinno wszystko wrócić do normy, Skończę swój mały wielki projekt, jutro będę wiedział czy coś z tego będzie czy znów klapa Dodam także jutro pierwsze posty na stronę, na dzisiaj to by było na tyle w sumie, jutro myślę że pochwale wam się jakimiś zarobkami bo coś będę starał się porobić Post pisany na szybko więc biednie, dla tych którzy posiadają Snapa, zapraszam : l_eciej7 DODAWAĆ! RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 24-11-2016 23:29 Siemanko!
Wreszcie mogłem coś porobić w necie Sprawy z dziewczyną ogarnięte Więc teraz czas na neta Dokończyłem ten swój projekt, wydaję mi się że jest okej i powinno coś z tego wpaść na subach, fajnie by było jakby chociaż z 500 zł wpadło Na stronce postów jeszcze nie dodałem ale chyba została zaindexowana u Wujka Gugl, chyba? No bo mi ją w google znajduję więc chyba tak, nie? Dodatkowo wpłaciłem dzisiaj 50 zł do buka, było dużo zakładów przegranych ale na szczęście udało mi się wyjść na + Ile? A całe 50,19 zł! Na subach nic nie wpadło, jutro jeszcze trochę popromuje swój projekcik i może w niedziele lub na początku przyszłego tygodnia maszyna ruszy i usłyszę wyczekiwany brzdęk spadających monet na FajerSub Szczerze mówiąc to muszę się wziąć ostro do pracy tylko nie wiem kiedy Od Poniedziałku do Piątku wracam do domu o ok 18, do kompa siadam jakoś o ok 19, w weekendy praktycznie mnie nie ma w domu, Ale jestem pewny że cel 2k na miesiąc od sierpnia/września osiągnę! Zapraszam także na Snapa: l_eciej7 (Tak zerżnąłem od @[mahuzz] i Tusk z tym jak to nasz @[Kickster] mówi! Łapcie jeszcze spoko nutkę: RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Zawik - 18-12-2016 23:14 Też zaczynam z Subami ;D Dużych zarobków i pozdro wariacie! RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 19-12-2016 00:28 (18-12-2016 23:14)Zawik napisał(a): Też zaczynam z Subami ;D To żeś mi temat odświeżył Więc napisze na szybko że wrócę tu ale za kilka dni bo na razie mi się nie chce Co dziennie coś wpada z subów, przez weekend ok 200 zł ( od piątku do niedzieli). To że nie aktualizuję dziennika nie znaczy że nic nie robię, ale o tym napisze za kilka dni, także czekajcie RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 31-12-2016 15:06 Witajcie! Postanowiłem dzisiaj napisać małe ogólne podsumowanie oraz plany i cele na nadchodzący 2017 rok! A więc tak ogólnie od ostatniego wpisu na którym pochwaliłem się zarobkiem, zarobiłem około 1000 zł Stronkę mam ogarniętą praktycznie całą, potworzyłem pod nią konta w różnych Sołszial Midja i zostało mi tylko dodawać posty i pozycjonować! Celem głównym w 2017 roku będzie złożenie dobrego PC i ruszenie z projektem który siedzi mi w głowie kilka lat ale zawsze to olewałem! W między czasie również będę starymi niszami próbował zarobić coś na Sub/Premium Smsach, żeby udało mi się złożyć komputer do końca Lipca Dziennik aktualizował będę co tydzień, więc kolejny wpis pojawi się 7 Stycznia w moje urodziny Cel na ten czas to zarobić na subach 200 zł, więc wychodzi niecałe 30 zł dziennie Dzisiaj już nic nie zrobię raczej bo zaraz jadę do dziewczyny i do laptopa siądę najwcześniej jutro wieczorem Wam wszystkim życzę Udanego Sylwestra i Pomyślności oraz wysokich zarobków w nadchodzącym 2017 roku! RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Lester - 31-12-2016 15:19 Powodzenia w Nowym Roku! Będę obserwował |