![]() |
Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Konkursowy -SUB SMS (/Temat-Dziennik-Konkursowy-SUB-SMS-140567) |
RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - WhiteNigga - 25-11-2016 00:08 (24-11-2016 16:10)danoneksss napisał(a): Powodzenia w pozycjonowaniu, sam też teraz się tym interesuje. A ten cytat to z Biblii?Biblia zarabiam.com RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 25-11-2016 08:44 (25-11-2016 00:08)WhiteNigga napisał(a):(24-11-2016 16:10)danoneksss napisał(a): Powodzenia w pozycjonowaniu, sam też teraz się tym interesuje. A ten cytat to z Biblii?Biblia zarabiam.com Jakos tak to chyba brzmialo ![]() Witam 25.11.2016 Kolejny dzien "kapania" .Takie male spostrzezenie dla calkowicie nowych osob probujacych swoich sil z sub-sms: -kazdy dzien jest inny , kazdy dzien moze diametralnie roznic sie od poprzedniego. -oprocz Twojej ciezkiej pracy GIGANTYCZNYM CZYNNIKIEM WPLYWAJACYM NA TWOJ ZAROBEK KAZDEGO DNIA JEST....SZCZESCIE. Polecam zerknac do mojej galeri w ktorej dosc systematycznie zamieszczalem screeny ze swoich dniowek.Zobaczycie roznice.A promuje jedna jedyna rzecz kazdego dnia tak samo.Pozdro!! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 26-11-2016 14:57 Witam 26.11.2016 No tak ![]() ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAWIESZONYCH TAK JAK JA W "BEZPOMYSLE" ![]() GLOWY DO GORY JUTRO TEZ JEST DZIEN!!! ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Bazor - 27-11-2016 01:54 Ten sam ból przeżywam, kiedy to mając 18/19lat spędzałem tyle czasu na granie w gry. Teraz praca, studia, dziewczyna i trzeba jeszcze znaleźć czas na prace w internecie. Znam ten ból przyjacielu hehe. Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 27-11-2016 08:59 Witam 27.11.2016 Niedziela ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAWIESZONYCH TAK JAK JA W "BEZPOMYSLE" ![]() GLOWY DO GORY JUTRO TEZ JEST DZIEN!!! ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - hosezbsk - 27-11-2016 10:40 Bede zaglądał ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 28-11-2016 19:02 Witam 28.11.2016 No i po niedzieli ![]() ![]() Jak ktos ma jakies pytania to zapraszam na PW. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 30-11-2016 15:46 Witam 29.11.2016 Kurde zapomnialem dodac poniedzialkowy zarobkek!!!Screena juz nie dam rady zrobic ale musicie mi wierzyc na slowo --94 ZL-- JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### Witam 30.11.2016 A teraz juz wlasciwy post ![]() ![]() Tak wiec tak jak pisalem wtorki sa nedzne ![]() Moze dzis ogarne cos z moja nowa strona ale bedzie gonitwa. Moja pierwsza stronka dzisiaj podskoczyla troche pod konkretna fraza..Niestety narazie brak jakichkolwiek efektow.Zobaczymy moze sie dopiero rozkreci? (watpie) ![]() 5 miejsce na pierwszej stronie.Raz byla 1 na pierwszej jakies 2 miesiace temu. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 01-12-2016 16:00 Witam 01.12.2016 Wczoraj byl ostatni dzien listopada tak wiec trzeba podsumowac miesiac. ![]() + ![]() SAME ODNOWIENIA (nie promuje juz tutaj) NA E-FORSA Wynik jak dla mnie zadowalajacy ale bywało lepiej. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 02-12-2016 14:50 Witam 02.12.2016 Pierwszy dzien grudnia i przekroczona stowa.Bardzo sie ciesze poniewaz uwazalem nisze za calkowicie wypalona.Dalej ja promuje teraz troche moze w inny sposob i wyglada na to ze przynosi to skutki.Konwersja mogla by byc taka zawsze ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() |