Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone (/Temat-Prosze-was-o-nisze-SMS-moga-byc-wypalone-140336) |
RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - xavi512 - 10-11-2016 19:11 Jak już rozdajecie te nisze to ja też chętnie jakąś przyjmę. RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Hybrid1990 - 10-11-2016 19:13 @sqmany niezła przemowa, ale obawiam się że na niewiele się zda w jego przypadku. Jak przez tyle czasu się nic nie nauczył, zwłaszcza forumowych realiów, to się już nie nauczy. Przynajmniej samemu. Wystarczy wejść w jego tematy, których jest od groma - duża część to pytania z d*py, a ten chyba przebija wszystko i wszystkich: http://zarabiam.com/Temat-Pytania-poczatkujacego-w-obstawianiu-sportu-139136 a pisanie że "nie znam się" odnośnie do tak prostych rzeczy, to już jest szczyt wszystkiego. (10-11-2016 17:03)aero2 napisał(a): Do zniesmaczonych, tak ja żebrze i się tego nie wstydzę, lepsze to niż kraść. zgodnie z prawem - żebranie osoby, która ma środki do życia lub jest zdolna do pracy, jest wykroczeniem. Masz co jeść ? Masz dach na głową i jesteś zdolny do pracy ? Więc bier się do nauki/roboty, a nie za żebranie. Jesteś po prostu leniem/nieukiem, a jak ci nie wychodzi samemu to szukaj mentora. A jak z jego pomocą też ci nie wychodzi, to zostaje ci łopata i kopanie rowów RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Majka - 10-11-2016 19:17 Czas zamknąć temat - wysypisko nisz RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - aero2 - 10-11-2016 19:21 Zamykaj @[Majka] dziękuję za pomoc wszystkim, nawet tym złym ludziom. bóg kazał im też wybaczać. RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Majka - 10-11-2016 19:23 @[0d0aaiie] czemu masz numer gg sqmany`ego? RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - WillBarn - 10-11-2016 19:24 Dobra ja posklejam te nisze i sprzedam po 5k za szt RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - sqmany - 10-11-2016 19:26 @[Hybrid1990] Masz poniekąd rację. Co do "wartości", które przekazuje @[aero2] na forum, to jestem ich w zupełności świadom. Tak, jak napisałem, trochę znam jego forumową postać. Wystarczy spojrzeć też na jego posty, oraz reputy. Posty/Reputy 6905/1874 = 3.68(Aero) Oznacza to tyle, że Aero średnio na 4 posty ma jednego reputa, co jest bardzo słabym wynikiem. Tym bardziej, kiedy jest się użytkownikiem z 4-letnim stażem mającym prawie 7k postów. Nieraz śmiałem się, jak widziałem wypowiedzi Aero na forum i nie tylko ja. Co do jego wiedzy nt. zarabiania przez Internet, umiejętności i logicznego myślenia, to tak, jak już zostało wspomniane, ma to wszystko na słabym poziomie, niemniej jednak sądzę, że każdy może zebrać odpowiednią wiedzę, nabyć umiejętności i nauczyć się logicznie myśleć, o ile tylko taka osoba w końcu zajmie się pracą pełną parą. Przydatne są też jakiekolwiek rady, stąd też mój ówczesny post, który mimo wszystko nie miał w głównej mierze na celu podania nisz na tacy, a ułożeniu pewnego myślenia, które na pewno mu pomoże, co mam nadzieję odbiję się także bardziej wartościowymi postami na forum z jego strony. RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Wojtek574 - 10-11-2016 19:31 Czegoś tu nie rozumiem kolega jest na forum 4 lata i wiadać ze dużo sie udziela na forum prawie 7 tyś postów napisanych a nie wie ze na tym forum nikt nic za darmo nie daje ? Nie jestem jakimś maniakiem tego forum nie udziela się za dużo ale często przeglądam zarabiam.com i wiem ze najgorsze co może być to napisać na tym forum aby ludzie dali ci swoje niszę abyś ty nic nie musiał nic robić tylko siedzieć na dupie i nie wytężać głowy... Nigdy bym nie spodziewał sie takiego tematu po kimś kto sporo czasu spędził na forum zebyś jeszcze był nowy na tym forum no ale proszę cię... RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - Majka - 10-11-2016 19:31 @[sqmany] czytałeś mój post wyżej RE: Proszę was o nisze SMS mogą być wypalone - sqmany - 10-11-2016 19:34 @[Majka] Czytałem Ale sądziłem, że był to post ustosunkowany do niego, dlatego też go nie skomentowałem Jest to Mój Kolega, podesłałem mu temat, trochę się pośmiał i postanowił ztroll'ować. Stąd też widoczny mój numer gg, niestety jako, że jest on złośliwy, to nie chciał usunąć mojego numeru z postu. |