![]() |
Cały ten CUKIER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Cały ten CUKIER (/Temat-Caly-ten-CUKIER-140270) |
RE: Cały ten CUKIER - Makabrycy - 09-11-2016 19:05 nie rozumiem dlaczego u ciebie tyle żółci i negatywnej energii ![]() ![]() każdy kij ma 2 końce oczywiście ze medycyny akademickiej nie wolno ignorować, ale jeśli można sobie pomoc małymi kroczkami to dlaczego tego nie uczynić ? nie zawsze pomaga odstawieni jednego czynnika czasami trzeba odstawić 2 - 3 i więcej czynników, trzeba zrobić badania a w miejsce odstawionych czynników trzeba dodać coś innego ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Cały ten CUKIER - mikuss - 09-11-2016 20:02 (09-11-2016 19:05)Makabrycy napisał(a): nie rozumiem dlaczego u ciebie tyle żółci i negatywnej energii Typowe teksty rasowego naganiacza do cudownych ziółek, guseł i innej szmiry - wyszło z kim mamy do czynienia ![]() Po prostu znałem i znam za dużo osób co poszło do piachu dzięki tym gusłom a wracamy do czasów średniowiecza, że głupota i ciemnota to codzienność wśród ludzi więc wszelki kit się prosto cudownych rzeczy wciska jak: Cudowne pasty co zęby same po nich odrastają cudowne makarony leki na malarię które nikomu nie pomagają bo koncerny nie wpuszczają ich na rynek i tak dalej i tak dalej a jest ciemnota która łyka to jak kit i robią na debilach ludzie ogromy byznes bo tym bardziej jest popyt przez problemy z dostępem do lekarzy i leczeniem konwencjonalnym. Podsumowując to Szkoda mi czasu na dyskusje z taką zgrają bo udawanie wiary w gysła by byznes szedł jest doskonale wyuczony . RE: Cały ten CUKIER - Makabrycy - 15-11-2016 16:08 czy ja ci cokolwiek proponowałem żebyś kupił ? chłopie ogarnij się i przejrzyj na oczy. pozdrawiam i zdrowotności życzę ![]() |