![]() |
Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł (/Temat-Szukam-mentora-FOREX-wplata-okolo-1000zl-140078) |
RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Makabrycy - 04-11-2016 11:49 w forexie i Opcjach jest jeden wspólny mianownik z HYIPAMI i revshare'ami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 11:56 (04-11-2016 11:43)MLN napisał(a):(04-11-2016 09:14)adik7276 napisał(a):(03-11-2016 22:45)MLN napisał(a):(03-11-2016 19:35)adik7276 napisał(a): Chyba za dużo pieniędzy masz skoro chcesz je stracić. To nie hejt, tylko rada. Wyciągnij wnioski, bo około 80% użytkowników forexa mimo stosowania skomplikowanych strategii i tak traci swoje pieniądze. Rozumiem doskonale !, chciałem założyciela tematu ostrzec przed ryzykiem, wiele osób traci na forexie i jest to znaczna większość, on nie ma doświadczenia, a trafiając na takiego mentora jak gościu powyżej ryzyko jest 3 razy większe ![]() Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z ryzyka które w tym przypadku jest ogromne tak samo jak w hyipach w których działam i zawsze powtarzam że ryzyko jest bardzo duże (może dlatego mam tak mało poleconych ![]() Napisałem jednak parę słów od siebie, a kolega wyżej spiął dupę nie wiadomo o co wypominając mi na czym zarabiam kompletnie mnie nie znając. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 12:24 Przeginasz... Nie uważam sie za mentora i nie zyczę sobie ,żebyś mnie wyzywał od pijawki ![]() Zaprosiłem go do TJS ,bo tam pokazywany jest trading takim jakim jest - czyli często brutalnym ![]() Nie mam zamiaru być jego mentorem ,bo za wymiatacza się nie uważam ,ale Ty już ubrałeś to w inną historyjkę. Co mu napisałem źle? Gościu jesteś śmieszny i dla mnie kompromitujesz się stwierdzeniem - za jego radami stracisz i ryzyko jest 3x większe... - źle ,że napisałem ,żeby poczytał książki? Książki mi akurat dały mega dużo ![]() - źle ,że napisałem ,żeby po nauce na demo tylko platformę ogarnął ,a resztę grał za grosze nawet na realu ? może dla gościa który w temacie w o którym nie ma pojęcia ,a udziela się to złe dla mnie gra na demo jest bezsensowna ,bo największą rolę w tradingu odgrywa psychika - jak się jej chcesz nauczyć na demo ? ... To tak jakbyś uczył się jeździć samochodem w symulatorze.. (zobaczysz tam gdzie jest sprzęgło , gaz ,hamulec i tyle) ,a reszty nauczysz się tylko na ulicy ,bo w symulatorze możesz rozwalić się 1000 razy , zrestartować i zacząć od nowa,demo działa tak samo Do autora tematu - unikaj płatnych szkoleniowców / gosci sypiących refami - pseudo mentorów ![]() Zapraszam na grupę TJS - tam większość odpowie na pytania bardziej szczegółowe za darmo i co najważniejsze pod swoim imieniem nazwiskiem ![]() Anonimów z bólem du** też jest mniej ![]() PS: już tak nie wyskakuj ,że nie zależy Ci na poleconych ,bo charytatywnie tego nie robisz ( http://zarabiam.com/Temat-Zfshare-Nowa-maszynka-138592 ) RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 12:47 Ok wypociłeś się koniec tematu. Taaak założyłem temat i się wycofałem z programu zalecając wszystkim to samo bo program słabo się rozwija dlatego też temat jest martwy. zdziwiony? Ale przecież lece na poleconych i prowizje :/ I chuj strzelił Twój plan żeby mi dogryźć i coś udowodnić ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Makabrycy - 04-11-2016 13:16 Panowie zamiast sobie głupio dojebywać, zastanówmy się jak wspólnie zarobić wszak na tym forum wszyscy gramy do tej samej bramki. a wszelkie nieporozumienia lepiej załatwić na pw. I przypominam dzisja pierwszy z dwóch dni DUPA D - Dzień U - Uzasadnionego P - Picia A - Alkoholu Endżoj da Łikend. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 13:28 Dyskusję kończę ,nie widzę dalszej dyskusji z gościem ,który mądrkuje w dziale w ,którym sam jasno przyznał nigdy nie działał ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Resick - 04-11-2016 14:23 Najpierw załóż sobie konto demo.Pograj 2-3 dni tak,żeby poznać platformę.Później załóź sobie konto realne,ale z małym kapitałem(masz 1000 zł to zrób pierwszy depozyt 50 PLN). Zapraszam też na grupe na facebooku TradingJamSession.Mamy tam dużo materiałów,które z pewnością Ci pomogą. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Morlok - 04-11-2016 17:48 (03-11-2016 13:18)pr3tor napisał(a): Szukam mentora, który wprowadzi mnie do rynku FOREX, pokaże niektóre czynniki wskazówki, którymi się sugerować pr3tor, najpierw poszukaj podstawowej wiedzy w sieci czyli: - obsługa platformy metatrader 4 - budowa i formacje świec japońskich - jak wyznaczać trendy - wsparcia i opory - ewentualnie wskaźniki Bollinger Bands i MACD (tak zarysowo) Reszte wiedzy jak fale Elliota, zniesienia Fibonacciego, trading harmoniczny itp itd olej bo to bzdury i strata czasu. W międzyczasie ściągnij sobie metatradera 4 i załóż demo u jakiegokolwiek brokera. Jak już to wszystko ogarniesz to spróbuj metody gry z trendem wraz z agresywnym piramidowaniem zysków (trend na wykresie dziennym, piramidy na godzinowym na przykład, to zależy sytuacji itd.). Zamykasz jak jest mocny zwrot (z dużą stratą) albo jedziesz z trendem zwielokrotniając konto. To żaden hazard tylko trzeba wiedzieć co się robi i zyski muszą wielokrotnie przewyższać straty a tak jest w tym przypadku. Jak dalej nie będziesz dawał rady to rzuć mi priva i Cie przekieruje do moich materiałów dla pomocy. Pozdrawiam Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Shrimp. - 22-06-2017 19:42 Mając 1000zl kup sobie na bitbay np albo poloniex liska w cenie 11-12zl i zostaw. Wejdź za pół roku może będzie po 30-50zl. Ja wszedłem w liska jak był po 2,60. Wykupiłem około 1800 sztuk. Sprzedałem po 14,70. 1000zl to i dużo i mało. Da radę odrobić jak stracisz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - janbers - 25-06-2017 13:55 Każdy zarobi na 'Forex' ale nie w ten sposób. Są już firmy gdzie zarabia się zupełnie inaczej. A nawet jeśli się zechce to całkowicie bez ryzyka [ dla wielu to dziwne ] Ale tak jest. Bo jeśli są inne możliwości to po prostu się je wykorzystuje a nie pakowac kase bo może się uda. Uda się na 100 % ale stracić, więc droga inna jak nabardziej wskazana. |