Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odnowienia subskrypcje SMS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: TreePay (/Forum-TreePay-402)
+---- Wątek: Odnowienia subskrypcje SMS (/Temat-Odnowienia-subskrypcje-SMS-140007)

Strony: 1 2 3 4

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - treepay.pl - 28-12-2016 21:33

Obecne odnowienia mt19 1x oraz mt5 5x obciążenie w tygodniu,w ostatnich dniach spisują się wysokim wzrostem zapisu do usługi dlatego też zachęcamy do promocji tych stawek Smile

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - inviolatos - 03-01-2017 13:36

Ja byłbym jeszcze za jąkąś stawką typu 7.50 coś koło tego i do tego dwa odnowienia w tygodniu. Myślę, że mogło by być całkiem ciekawie. Co Wy na to? Smile

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - Czaq - 03-01-2017 14:03

Wcześniej była ankieta i użytkownicy wybrali 9zl więc mało prawdopodobne, ze ktoś będzie używał 7.50 mając 9zl. Tym bardziej, ze koszty na innych serwisach gdzie jest 7.50 sa takie same jak w przypadku tutaj 9zl.

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - treepay.pl - 05-01-2017 13:51

W związku z licznymi pytaniami o kolejne nowe odnowienia,prosimy o podawanie propozycji w tym temacie,należy podać liczbę odnowień oraz kwotę za leada jaką chcecie uzyskać Smile
Obecnie posiadamy 2 rodzaje odnowień:
5x odnowienie w tygodniu - 2,20zł za leada (od poniedziałku do piątku)
1x odnowienie w tygodniu - 6zł plus 9zł za leada

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - Czaq - 05-01-2017 15:07

Hmm, może coś z większej półki typu odnowienia 9zł? Bo moim zdaniem między 2zł a 6zł nie ma sensu wdrażać innych kwot.

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - fusek - 05-01-2017 15:16

(05-01-2017 15:07)Czaq napisał(a):  Hmm, może coś z większej półki typu odnowienia 9zł? Bo moim zdaniem między 2zł a 6zł nie ma sensu wdrażać innych kwot.
Te 9 zl to powinno byc przy tej stawce co jest. A nie drugie odnowienie jest 6 pln.

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - Admek69 - 05-01-2017 15:51

Również korzystam głównie z MT19 i jest bardzo zadowolony. Te 6 zł w piątek wpada ładnie, z moich obserwacji ok 10-20% osób zostaje przynajmniej na 1 odnowienie, a zdarzają się i że na dłużej.
Ja mam takie pytanie co do MT5 WIN 5x5, czy to oznacza że nasi "klienci" otrzymują 5 sms w ciągu tygodnia? Bo wiem, że w MT19 otrzymują 3 sms pon, śr, pi. Chodzi o to, czy nie jest tak że jak dostają za często sms to mogą szybciej się tym zainteresować?

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - treepay.pl - 05-01-2017 16:43

(05-01-2017 15:51)Admek69 napisał(a):  Również korzystam głównie z MT19 i jest bardzo zadowolony. Te 6 zł w piątek wpada ładnie, z moich obserwacji ok 10-20% osób zostaje przynajmniej na 1 odnowienie, a zdarzają się i że na dłużej.
Ja mam takie pytanie co do MT5 WIN 5x5, czy to oznacza że nasi "klienci" otrzymują 5 sms w ciągu tygodnia? Bo wiem, że w MT19 otrzymują 3 sms pon, śr, pi. Chodzi o to, czy nie jest tak że jak dostają za często sms to mogą szybciej się tym zainteresować?
MT5 WIN 5X5 oznacza,że otrzymujecie odnowienie 5x w tygodniu od poniedziałku do piątku (2,20zł za lead),w MT19 sms otrzymują tylko po aktywacji usługi za co otrzymujecie 9zł oraz w każdy piątek (6zł) więc niema tutaj obciążenia w poniedziałki i środy.Statystycznie większa część wypisze się dopiero po zobaczeniu wyższego rachunku.

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - Admek69 - 05-01-2017 17:34

Rozumiem Smile dziękuję za informację

RE: Odnowienia subskrypcje SMS - treepay.pl - 21-01-2017 15:40

Witajcie
W panelu z okazji naszych urodzin pojawiła się nowa usługa subskrypcji z odnowieniami!
Oczywiście do wyboru jest stawka 20zł za lead lub odnowienia Smile
[Obrazek: 1prezent.jpg]
Zapraszamy Smile