Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ (/Temat-Dlaczego-NIGDY-NIE-ZAROBIE-139945) |
RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - iPlusOfficial - 03-11-2016 18:50 Bitcoinem w internecie mozesz placic wszedzie gdzie jest dostepny przelew Sprawdź sobie co to Inpay P.S. Wychodzi na to, że promujesz bitcoina nie znając jego potencjału.. RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 12:23 no niestety ale bardzo dobrze znam potencjał BTC jak i innych kryptowalut no ale nie będe już nikogo uczył przynajmniej już nie za darmo RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Darken - 04-11-2016 12:29 Raczej nawet za darmo nikt tutaj by od Ciebie nauk nie przyjął patrząc na Twoje wypociny... RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - mikuss - 04-11-2016 13:02 (04-11-2016 12:23)Fissioncoin napisał(a): no niestety ale bardzo dobrze znam potencjał BTC jak i innych kryptowalut no ale nie będe już nikogo uczył przynajmniej już nie za darmo No rzeczywiście można sądzić że jesteś wybornym i doświadczonym specjalistą w dziale kryptowalut po tym jak zwykła piramida finansowa udająca kryptowalutę jest dla Cb przyszłością lepszą od BTC Boże broń od takich specjalistów, bo z wrogami sobie każdy sam poradzi RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - iPlusOfficial - 04-11-2016 14:20 Popieram pana wyzej Zwykle hyipy i piramidy, a po prostu tylko wyplaty w bitcoinach, zreszta wyplaty w bitcoinach sa w coraz wiekszej ilosci serwisow Tak w ogole to nie wiem co ten temat tu robi, bo dziennikiem tego nazwac nie mozna. Proponowalbym przzeniesc do offtopicu albo dyskusji o zarabianiu. A co do autora tematu to jeszcze jedno. Jestes tak mocno obeznany w temacie bitcoinow i piszesz ze nigdy nie zarobisz. Fuck logic. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - adamcio99922 - 04-11-2016 14:31 Podstawa to wiara w siebie i własne możliwości - co po autorze widać idealnie 2 RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Meloman - 04-11-2016 16:05 (04-11-2016 12:23)Fissioncoin napisał(a): no niestety ale bardzo dobrze znam potencjał BTC jak i innych kryptowalut no ale nie będe już nikogo uczył przynajmniej już nie za darmo@[Fissioncoin] Myślę, że gówno wiesz o BTC czytając twoje posty. Szczególnie że dascoina uważasz za kryptowalutę Twoich nauk naprawdę nikt nawet za darmo by nie chciał, bo jedyne co wiesz o BTC i kryptowalutach to to, że jest to fajny środek do inwestowania w HYIPy/Ponziaki/Revshery. RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 16:42 Meloman może i BTC jest fajnym środkiem do inwestowania ale ja nie inwestuje tylko w HYIPy lecz w bardziej realne i namacalne PROJEKTY o których zapewnie większość osób z tego forum nie ma pojęcia lub poprostu ich nie stać aby zainwestować kilka stówek bo ich ravshary nie przynoszą dochodu. Nie będe się spierał bo to nie mam najmniejszego sensu ale co do INPay i BM to istnieje ich konkurencja która wg mnie jest dużo lepszym rozwiązaniem a po twojej stopce widzę że skupujesz BTC prawdopodobnie przez konto w INPay (nie wiem więc tylko tak przypuszczam) ale i tak dam Ci dobre rozwiązanie PORTFELA BTC gdzie zakup i sprzedaż jest banalnie prosta Czyli 4COINS (TU JEST REF!!! więc zastanów się przed kliknięciem .) Bawi mnie wasze Podejsćie do tego postu ponieważ sami udowodniliście "BEZWARTOŚCIOWOŚĆ" forum ponieważ posty które mają jakąś wartość zarobkową i poprostu są postami polecającymi jakiś konkretny projekt mają po parenaście wyświetleń a ten post już wywołał gównoburze, obrażanie czy nawet podważanie mojej wiedzy naprawde nic tu nie wniesie wolałbym czytać konstruktywne posty a nie to co piszecie nie ma żadnych wartości merytoryczych. RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - mikuss - 04-11-2016 16:44 Chłopaki nie karmcie trolla. Przyszedł byznesmen i expert w 1 osobie się dowartościować, dostał ripostę inną niż się spodziewał więc zbiera swoje zabawki z piaskownicy i idzie do innej Szkoda dyskutować z expertem z koziej wólki który swoją bezcenną bezwiedzę za darmo nie odda A jaka to wiedza jest dokładna to można już zobaczyć nie tylko w każdym poście w/w experta ale również w temacie ponzi udającej krypto która przebije BTC tak jak to zrobił już oneshitcoin ( bagatela który dalej nie ma swojego zewnętrznego portfela, jedyny dostępny to konto w piramidce finansowej która pod płaszczykiem krypto udaje że jest czymś czym nigdy nie było, hash transakcji również się nigdzie nie znajdzie , oraz nigdzie nie można nim płacić no ale już zniszczył BTC RE: Dlaczego NIGDY NIE ZAROBIĘ - Fissioncoin - 04-11-2016 16:47 (03-11-2016 18:50)iPlusOfficial napisał(a): Bitcoinem w internecie mozesz placic wszedzie gdzie jest dostepny przelew Sprawdź sobie co to Inpay W internecie owszem ale spóbuj czasem wyjść z domu i zapłacić BTC w restauracji lub kawiarni wtedy porozmawiamy na temat mojej niewiedzy na temat BTC. |