![]() |
Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Oznaczanie nie interesujących nas wątków (/Temat-Oznaczanie-nie-interesujacych-nas-watkow-139914) |
RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Admin - 04-11-2016 08:08 Update został wprowadzony zostały wykluczone wszystkie działy refbacka (3 działy) + wszystkie działy archiwum refbacka (kolejne 3 działy) + łańcuszki (1 dział). Z tego co testowałem wszystko działa jak należy. RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - piotrgk4 - 04-11-2016 20:13 @[Admin] Bardzo dziękuje za skuteczne rozwiązanie problemu oraz sprawieniem że z forum korzysta się przyjemniej ![]() Pozdrawiam czule i oby tak dalej ![]() RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Admin - 04-11-2016 20:49 Nie ma problemu, ciesze sie ze moglem pomoc ![]() RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Akaishi909 - 16-11-2016 01:24 A dałoby radę dodać przenoszenie wszystkich tematów zbanowanego użytkownika do kosza, bądź ogólnie tematów przenoszonych do kosza? Właśnie miało to miejsce i nie wiedziałem co się dzieję, że wszystko leci do kosza ![]() ![]() RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Admin - 16-11-2016 14:27 totalna głupota, to że ktoś ma bana nie znaczy że nigdy nie wniósł niczego cennego dla społeczności. RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Janusz Tracz - 20-11-2016 20:25 A może by tak wyłączyć posty które przeniesione są do "Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię" czasami jak jakiś moderator wejdzie i zacznie wrzucać tam posty to kilka stron sie robi i trzeba przebijać sie do tego co nas na prawdę interesuje. RE: Oznaczanie nie interesujących nas wątków - Admin - 21-11-2016 10:42 @up Proponowałem, jakbyś jeśli zapoznasz się z całym wątkiem to zauważysz że inny użytkownik/cy zaproponował coś wprost odwrotnego o czym piszesz. Stąd nie są jest dodany ten dział, jak się wspólnie na to zdecydujecie to mogę go dodać. |