Bet4win zna ktos? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Bet4win zna ktos? (/Temat-Bet4win-zna-ktos-139733) |
RE: Bet4win zna ktos? - Kazram - 20-01-2017 11:17 Chciałbym dołączyć się do dyskusji, ale z racji że jestem nowy to pewnie zostanę od razu posądzony że jestem sponsorowany, dlatego od razu na wstępie napiszę jak to wygląda i dlaczego tutaj trafiłem. Jestem z bet4win nieprzerwanie od czerwca 2016 roku, zaczynałem z pakietem gold gdzie kosztował chyba coś koło 100 zł, aktualnie od stycznia 2017 roku korzystam tylko z pakietu pre-match za 120 zł, gdyż praca nie pozwala mi na granie typów LIVE. Przez te 6 miesięcy, nie spotkałem się z sytuacją, aby mi ktoś z bet4win zaproponował wprost, że za opinie czy komentarz na forum dostane powiedzmy 7 dni za darmo - jest to bzdura! W powiadomieniach w aplikacji zdarzają się zachęty od admina aby komentować gdy jest fajna seria, ale ja to uważam za normalne, każdy jak mu coś wychodzi lubi jak jest chwalony, dlatego też i ja po tych 6 miesiącach postanowiłem napisać jakąś opinię. Dlaczego tutaj? Wystarczy wpisać "bet4win opinia" i wyskoczą 3 pozycję gdzie można to zrobić, ja wybrałem akurat tutaj (a możliwe, że ten opis zamieszczę na wszystkich 3 forach). A teraz - jak wygląda współpraca w statystykach - gdybym grał wszystkie typy i wszystkie kupony podane do tej pory od tego czerwca 2016 roku to bym miał zagrane 948 typów (wow!), z początkowy kapitał to 1 000 i ustawiona gra agresywna, mój zysk by wyniósł 28 048 - zysk jest ogromny!! Ale, nie ma u mnie tak różowo, gdyż jak wspomniałem nie grałem wszystkiego :-D gdyż nie mam czasu na LIVE i czasami też tych kuponów przedmeczowych nie puściłem - ale uczciwie mówiąc, tak z ręką na sercu zarobiłem od czerwca 2016 do grudnia 2016 roku około 6 000 - wychodzi około 1 000 na czysto każdego miesiąca!! Aktualnie styczeń miażdży wszystko, gdyż mamy dopiero 20, a ja już mam blisko 3 000 zysku w styczniu na czysto ;-) Wierzcie, albo nie - ale ja jestem zadowolony ze współpracy z bet4win.expert! Chętnie podejmę dyskusję, gdyby ktoś miał jakieś pytania, to śmiało pisać. RE: Bet4win zna ktos? - bialy88 - 20-01-2017 20:48 @[Kazram] oczywiscie ze konto tworzone pod b4w . Ale masz szasne udowodnic ze tak nie jest . Podaj dowody w farmie ss byle to nie bylo okrojone . A pytania same sie beda tworzyc . Czas start ... - otobet - 22-01-2017 13:01 ... RE: Bet4win zna ktos? - Maro - 22-01-2017 13:34 (22-01-2017 13:01)otobet napisał(a): Nie moge wyjść z podziwu że ludzie jeszcze dają sie naciągnąć na tego typu twory jak Bet4win. Ja z tobą bym sie nie zgodził... Co do komentarzy owszem prawda, ale usuwanie przegranych typów? Nieee. Nie przypominam sobie żeby takie miejsce miała sytuacja. Korzystałeś z ich usług? Wstawić SSy z beta czy z bet4win? W innym temacie o nich napisalem swoją opinie. Na ++ Typowanie, na -- proszenie zadowolonych o komentarze. RE: Bet4win zna ktos? - maciekkk3 - 23-01-2017 22:15 Witam, Szukałem informacji na temat bet4win, bo gram z nimi i jestem na lekkim plusie w pakiecie gold, ale dodają takie komentarze, że chyba nie każdemu idzie dobrze przez za duże stawki Żebym jak ludzie wyżej, nie został posądzony o ich promowanie podrzucam typ live z 17 stycznia. Dajcie znać co o nich sądzicie. RE: Bet4win zna ktos? - k309 - 24-01-2017 09:36 (22-01-2017 13:01)otobet napisał(a): Nie moge wyjść z podziwu że ludzie jeszcze dają sie naciągnąć na tego typu twory jak Bet4win. Możesz przedstawić jakieś dowody, że to wszystko co napisałeś jest prawdą? Gdyż ja mam odmienne zdanie i mogę przedstawić masę dowodów, a Ty? Jestem zadowolony ze współpracy z bet4win.expert i mogę ich szczerze polecić. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to proszę do mnie pisać na PW. Dla osoby co nie ma jeszcze konta na bet4win i chce je zakupić, zapraszam na PW, mam fajną promocję gdzie może zyskać do pakietu dodatkowe 2 dni za free. RE: Bet4win zna ktos? - Stworkowaty - 24-01-2017 11:18 @[yazir] zrób porządek tą armia nowych kont... RE: Bet4win zna ktos? - yazir - 24-01-2017 11:28 Oczywiście że serwis jest czysty jak łza, a te konta to poprostu zadowoleni klienci powiązani z serwisem którzy przyszli tu z własnej woli bo akurat googlowali czy może ktoś szuka opinii na temat tego serwisu. ehhh. Won do piachu RE: Bet4win zna ktos? - Barti33 - 24-01-2017 18:18 Szukam osób, które poważnie traktują zakłady bukmacherskie i chcą zarabiać naprawdę duże pieniądze. Kontakt gg: 60921759 lub skype EricProfit365 RE: Bet4win zna ktos? - obstawiamy69 - 29-01-2017 22:16 Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do #bet4win to zapraszam do oglądnięcie filmiku na YT, gdzie jeden użytkownik sprawdza płatnych typerów i zamieszcza opinie na ich temat. Wielu oszustów zdemaskował, a jak jest z #bet4win?? Przekonajcie się -> Cała prawda o Bet4Win! |