[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Kirito92 - 28-09-2016 22:41 (28-09-2016 22:07)Mafis napisał(a): A i pytanie. Tam na nazwa.pl to darmowe domeny dla firm są? Czy też dla osób prywatnych? @vasaki Dla osób prywatnych również RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - ScroX - 29-09-2016 08:48 Ten dziennik to będzie COŚ Czekam na kolejne aktualizacje RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 29-09-2016 11:19 Dzień Drugi Aktualnie tworzę kanał na Youtube związany z tematyką, efekty można zobaczyć na: Fani Resident Evil VII: BIOHAZARD Efekt 3 godzin pracy, można szybciej przy użyciu narzędzi nie mniej jednak ja jestem na obecną chwilę w pracy i co chwile mi ktoś przeszkadza Na obecną chwilę na kanale znajduje się ponad 20 filmów otagowanych i z contentem (treścią) odpowiadającym grze. W tagach nie ogarniczam się jedynie do tych dotyczących pobierania z racji tego, że tworzę w ten sposób z kanału trochę szerszy zakres ew. poszukiwań. Do tego samo ustawienie filmiku kieruję ostro na Polskę. Linki prowadzące do witryny i do zaplecz: - Opisy filmów - Dział "o mnie" Pierwsze linki celujące w stronę zostaną dodane po dodaniu na nią pierwszej treści tym czasem z całością się wstrzymuje. Kolejnym etapem jest założenie przeze mnie instagrama i fanpage oraz dodatkowo nabicie tam odpowiedniej ilośći like/widzów czy na samym youtube subskrypcji Używać będę w zależności od potrzeby i chęci (można za darmo a można zapłacić): smm-panel.com / SeoClerks / AddMeFast i temu pokrewne strony Aktualnie trwają prace nad FanPage: Wstępnie wszystko Gotowe (Fanpage: Fani Resident Evil VII: BIOHAZARD) Prace na późniejszy termin: - Założenie wydarzenia i przyciągniecie na niego użytkowników - Delikatnie wprawienie w ruch treści fanpage za pomocą promowania ew. informacji i filmików z youtuba Przydatne: - Osoby oferujące usługi udostępniania danego linku na swoich grupach/fanpage itp. (seoclerks itp.) - Ręczne rozrzucenie linku do fanpage po grupach tematycznych/fanpage RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Klin - 29-09-2016 12:45 Dodałes ode mnie smm-panel.com gitara bo dobra ofertę mają Też coś przygotuję ;p RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 30-09-2016 06:20 Dzień Trzeci Tutaj będę umieszczał postępy z trzeciego dnia Mimo, że dzisiaj idę do pracy to podziałam tam trochę ^^ W planach na dzisiaj Zapełnienie FanPage o treść z Kanału youtube + stworzenie na nim dodatkowego opisu z linkowaniem na instagrama. Schematycznie całość do końca następnego tygodnia chcę by wyglądała następująco: Każda strona z social media linkuje do strony głównej czyli faniresidentevil.pl ale linkują też między sobą Kolejno pójdzie wheel I tak sobie mysle ze ja zajme sie chyba narazie wewnetrzna czescia a z czasem @[Klin] (ew. razem zajmiemy sie zewnetrzna) Wybaczcie nie jestem mistrzem painta a sam schemat jest bardzo ogolny, serwisy ofc pewnie ulegna zmianie a same w sobie bd podlinkowane juz programami. Wszystko zostanie rozpisane tak, że spokojnie Proponuję osobom które i tak nie zarabiają na co dzień znalezć jakąś niszę która może prosperować za przysłowiowe 3 miesiące i zacząć kopiować nasze ruchy Stawiam, że będzie Ci to szło znacznie szybciej z racji ilości dostępnego czasu Takich kilka fajnych dodatków jak działa zgrany content na jednym kanale (no i brak znaczącej konkurencji xD) Rozpocząłem prace nad FanPage (godzina 9:30) Efekty można zobaczyć na: https://www.facebook.com/FaniResidentEvil7/ Jako, że nikt mi zbytnio nie przeszkadzał (jestem aktualnie w pracy) to udało mi się skończyć całość w godzinkę ^^ (w międzyczasie rozmowy na czacie itp.) Przykładowy post: Miejsca linkowania tak jak widać pod każdym postem oraz w informacjach o fanpage: Dodatkowo utworzyłem wydarzenie które widnieje pod nazwą: Premiera Resident Evil 7 na którym również linkowana jest strona Kolejną częścią na dzisiaj będzie pewnie instagram Ale to wszystko wyjdzie w praniu Na aktualną chwilę zrobione są (2 dni obijania się ) Facebook - Fani Resident Evil 7 Youtube - Fani Resident Evil 7 Domena + Hosting - Fani Resident Evil 7 Instagram (nie uzupełniony) - Fani Resident Evil 7 Poniesione koszty: 9 zł Hosting #edit# W wolnej chwili uzupelnilem troche instagrama Dodalem do niego w profilu link oraz troche nofollow w opisach samych zdjec Podsumowanie dnia: Zrealizowano - Uzupelnienie Fanpage + Uzupelnienie Instagrama RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Gratsy - 30-09-2016 10:01 Na jakim serwisie zarabiasz? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - twardy - 30-09-2016 10:17 (30-09-2016 10:01)Gratsy napisał(a): Na jakim serwisie zarabiasz? Na worpressie. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - war43 - 30-09-2016 22:03 Skąd bierzesz filmy na YT? Kopiujesz z innych kanałów, czy sam nagrywasz? Chodzi mi o to, czy liczy się w tym przypadku unikalna treść RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - wilksystemu - 30-09-2016 23:22 (30-09-2016 06:20)vasaki napisał(a): Dzień Trzeci Socjal Media-Coś pięknego,Stado Bizonów z wszystkich zakątków się zleci. Wyobraź sobie jak wszystko uruchamiasz naraz strona zasypana. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 01-10-2016 00:36 To jedynie linkowanie, nie zrodlo trafficu. Strona linkowana jest stopniowo Przy okazji Miejsce na dzień 4ty |