![]() |
BitCantor.com - Kantor BTC/LTC/ETH - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: BitCantor.com - Kantor BTC/LTC/ETH (/Temat-BitCantor-com-Kantor-BTC-LTC-ETH-138429) |
RE: BitCantor.com - Kantor BTC/LTC/ETH - Meloman - 21-12-2017 10:04 Pełna amatorszczyzna w pełnym wydaniu ![]() Nie mogę się doczekać startu mojego kantoru, gdzie nie będzie takiego oczekiwania "z niewiadomych przyczyn", a conajwyżej z wiadomych jak np. "oczekiwanie na sesje elixir przelewu bankowego". W przypadku ekspresowych płatności nie ma mowy o czekaniu nawet 1 godziny, no ale to cóż każdy ma inne podejście do biznesu. Ja wiem, że w krypto liczy się każda minuta i absurdem jest jakieś czekanie kilkunastu godzin przy takiej zmienności ceny. Co do opinii wystawianych sobie nawzajem przez małżeństwo Moniki i Sylwestra to moim jedynym komentarzem jest: ![]() |