Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: [Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! (/Temat-Nowe-info-Bonus-General-Redemption-wystarczy-zdobyc-1-znajomego-13832)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 20-09-2010 20:45

Cytat:Next week, we'll have a Redemption for all members who have one invite accepted.
Jak na razie wynika z tego, że kto ma już jednego zaproszonego, który zaakceptował i się zarejestrował. Smile

RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - Zythus - 21-09-2010 05:48

Kto będzie miał jednego zaproszonego który się zarejestruje między 19 a 23 to będzie mógł Tongue...

RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - MotorniczyTramwaju - 21-09-2010 05:51

Ja juz mam dostep Smile

RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - LandsbeRg - 21-09-2010 06:13

Zaprosilem przed chwila kolege. Loguje sie na zakladke restocku i wyskakuje mi. Sorry, you're not in this redemption.
To trzeba poczekac troche czy cos ? Wytlumaczcie mi bo ani razu nie bralem udzialu w restocku na lockerz

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 08:03

Kolego, niestety to jest wczorajszy restock(płatny), na którego, żeby się dostać, należało zakupić tapetę.
Generalny Restock, o którym rozmawiamy w tym temacie, odbędzie się między 23-26(najprawdopodobniej).
Więc spokojnie i mam nadzieje że nie czekałeś do 1 w nocy xD

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - jasiu589 - 21-09-2010 10:59

Ale liczy sie cos takiego ze np zaprosilem znajomego pol roku temu i pol roku temu on zaakceptował zapro to kwalifikuje sie??a i odbedzie sie dzisiaj jakis restock general lub bonus??

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 11:09

No przecież JEST NAPISANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musisz zaprosić, a ten ktoś musi zaakceptować i się zarejestrować, między 19, a 23 Wrześniem!! Tego ROKU, a dokładniej 2010!

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - jasiu589 - 21-09-2010 11:10

NIe doczytałem :O

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 11:12

Czyli w ogóle nie czytałeś, bo to jest na samym początku.

RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! - Lubelak - 21-09-2010 12:46

w czwartek szop czyli
Dziś/Jutro general (mam dostęp)
Czwartek Szop (mam dostęp)
Piątek Bonus (mam dostęp)