![]() |
[Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: [Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! (/Temat-Nowe-info-Bonus-General-Redemption-wystarczy-zdobyc-1-znajomego-13832) |
RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 20-09-2010 20:45 Cytat:Next week, we'll have a Redemption for all members who have one invite accepted.Jak na razie wynika z tego, że kto ma już jednego zaproszonego, który zaakceptował i się zarejestrował. ![]() RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - Zythus - 21-09-2010 05:48 Kto będzie miał jednego zaproszonego który się zarejestruje między 19 a 23 to będzie mógł ![]() RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - MotorniczyTramwaju - 21-09-2010 05:51 Ja juz mam dostep ![]() RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - LandsbeRg - 21-09-2010 06:13 Zaprosilem przed chwila kolege. Loguje sie na zakladke restocku i wyskakuje mi. Sorry, you're not in this redemption. To trzeba poczekac troche czy cos ? Wytlumaczcie mi bo ani razu nie bralem udzialu w restocku na lockerz RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 08:03 Kolego, niestety to jest wczorajszy restock(płatny), na którego, żeby się dostać, należało zakupić tapetę. Generalny Restock, o którym rozmawiamy w tym temacie, odbędzie się między 23-26(najprawdopodobniej). Więc spokojnie i mam nadzieje że nie czekałeś do 1 w nocy xD RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - jasiu589 - 21-09-2010 10:59 Ale liczy sie cos takiego ze np zaprosilem znajomego pol roku temu i pol roku temu on zaakceptował zapro to kwalifikuje sie??a i odbedzie sie dzisiaj jakis restock general lub bonus?? RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 11:09 No przecież JEST NAPISANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musisz zaprosić, a ten ktoś musi zaakceptować i się zarejestrować, między 19, a 23 Wrześniem!! Tego ROKU, a dokładniej 2010! RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - jasiu589 - 21-09-2010 11:10 NIe doczytałem :O RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego! - pitfromhell - 21-09-2010 11:12 Czyli w ogóle nie czytałeś, bo to jest na samym początku. RE: [Nowe info]Bonus General Redemption - wystarczy zdobyć 1 znajomego! - Lubelak - 21-09-2010 12:46 w czwartek szop czyli Dziś/Jutro general (mam dostęp) Czwartek Szop (mam dostęp) Piątek Bonus (mam dostęp) |