Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Trybulski - Oszust! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Trybulski - Oszust! (/Temat-Trybulski-Oszust-137916)

Strony: 1 2 3 4

RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 10-09-2016 14:24

(10-09-2016 14:21)Prizmo* napisał(a):  Wpłacając przez Pocztę kasa jest najpóźniej dnia następnego. Jeśli wpłaci przed 12 w południe,kasa będzie tego samego dnia na koncie. Sprawdzone info,a mieszkam na wsi.

Jak by wpłacał to zamieściłby dowód kopii wpłaty, ale tyle godzin nie podaje by chociaż się uwiarygodnić i swoją wersję to dla mnie jest oczywiste że kręci Tongue

RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 10-09-2016 14:49

Najlepszym dowodem będzie dla Was (wątpiących w moją uczciwość) poniedziałkowy przelew z banku na konto osoby, która jest stroną w tej transakcji.

Was to nie dotyczy. To jest sprawa moja, użytkownika z którym nie doszło do zrealizowania transakcji oraz ew. administratorów tego forum.

RE: Trybulski - Oszust! - Obywatel - 10-09-2016 15:10

(10-09-2016 14:49)trybulski napisał(a):  Was to nie dotyczy. To jest sprawa moja, użytkownika z którym nie doszło do zrealizowania transakcji oraz ew. administratorów tego forum.

Mylisz się, To NAS wszystkich dotyczy. Doszło do oszustwa.
Masz problem ze zwrotem pieniędzy.
Ta sprawa dotyczy NAS wszystkich, nikt nie pragnie byś oszukany, czy ewentualnie mieć zablokowane środki. Uważam, iż powinieneś wynagrodzić poszkodowanemu czas oczekiwania.

RE: Trybulski - Oszust! - Kryspin - 10-09-2016 15:36

(10-09-2016 14:49)trybulski napisał(a):  Najlepszym dowodem będzie dla Was (wątpiących w moją uczciwość) jutrzejszy przelew na konto osoby, która jest stroną w tej transakcji.

Was to nie dotyczy. To jest sprawa moja, użytkownika z którym nie doszło do zrealizowania transakcji oraz ew. administratorów tego forum.

aha wplacisz jutro w placówce banku w którym ma konto poszkodowany? Przypominam że jutro jest niedziela więc powodzenia Big Grin

RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 10-09-2016 15:51

1) "aha wplacisz jutro w placówce banku w którym ma konto poszkodowany? Przypominam że jutro jest niedziela więc powodzenia"

1) rzeczywiście błąd w pisowni, kasa zostanie zwrócona w poniedziałek

2) "Mylisz się, To NAS wszystkich dotyczy." "Uważam, iż powinieneś wynagrodzić poszkodowanemu czas oczekiwania."

2) też tak uważam, jednak żeby nie było wątpliwości: najpierw zwrócę poszkodowanemu pieniędzą, a następnie się do niego odezwę, aby ustalić w jakiej formie wynagrodzić mu czas oczekiwania

RE: Trybulski - Oszust! - Meloman - 10-09-2016 16:01

Trzymam kciuki za brak wałka ze strony @[trybulski] Smile

RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 11-09-2016 07:07

No proszę mamy byznesmena na forum, poradniki pisze a w nich o zarobkach :
http://zarabiam.com/Temat-AdSense-od-A-do-Z-138002?pid=1546307
A by oddać marne paredziesiąt złotych go nie stać, wymyśla przelewy których nie wykonał ( dowodu jak nie zamieścił, tak go dalej nie ma)
Żałosny człowiek

Po moim wpisie informacyjnym kolega 95-cio stronnicowy poradnik usunął by schować swoje zarobki

Był/jest na forum już jeden taki byznesmen ..... Od S chyba login zaczynal ( ma podpis zakaz handlu na forum) co tyle pieniędzy zarabiał, poradniki sprzedawał a też parudziesięciu złotych nie miał by oddać, kombinował....
Mamy de ja vu na innym koncie tej samej sytuacji Tongue
Szukałem i znalazłem : http://zarabiam.com/Temat-ScroX-brak-zwrotu-za-poradnik-123475

RE: Trybulski - Oszust! - Majka - 11-09-2016 10:39

@[lanyo] proszę w poniedziałek o informację dla mnie czy otrzymałeś zwrot kasy.

RE: Trybulski - Oszust! - devilll - 12-09-2016 13:14

@[lanyo]

I jak oddał Ci te pieniądze?

RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 12-09-2016 13:29

(12-09-2016 13:14)devilll napisał(a):  @[lanyo]

I jak oddał Ci te pieniądze?

Pewnie Trybulski przyjdzie znowu i napisze, że reklamację będzie musiał znowu na bank złożyć tak jak na pocztę bo biedny wpłacił a odbiorca nie dostał beka