![]() |
Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! (/Temat-Spis-nagrod-kalkulator-PTZ-generator-sygnatur-autofill-i-Redemption-Checker-1369) |
RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 04-02-2010 15:08 Dzięki rubik ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - krzych91 - 04-02-2010 15:09 (04-02-2010 15:01)rubik napisał(a): VIP ?? Z-list ? Ani trochę nie pomogłeś i żałuję, że nie ma minusików, bo za taką postawę powinno się dawać. W ogóle co Ci z tych plusów?! Zachowuj się jak normalny, wartościowy użytkownik, a nie hiena plusowa. Cytuję: Kod: 2. Vip to nie Z-list. I nie musisz mi rozszyfrowywać skrótu VIP... litości. Podtrzymuję pytanie. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - lysy88 - 04-02-2010 15:31 dołączam się do prośby: co trzeba zrobić żeby otrzymać takiego smsa? pewnie offtop ale spytam.. w polu adress 2 co trzeba wpisać? RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - rubik - 04-02-2010 15:36 zbieram plusiki ;p po to żeby na Allegro sprzedawać ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Alcor - 04-02-2010 16:03 No zbieraj, zbieraj rubik, może pobijesz rekord na forum. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 04-02-2010 16:11 W takim razie przepraszam, że dałem tego +. Myślałem, że rozwiał wątpliwości.' A więc: 1. W polu adres 2 albo podajesz swój 2 (opcjonalny) adres do przesyłki, bądź zostawiasz pole puste ![]() 2. VIP - osoba, która na ostatnim restocku, dostała potwierdzenie o restocku poprzez SMS i mail. 3. Teraz tych VIP-ów mam zamiar zrobić więcej. Chcę kupić więcej serwerów, dzięki czemu miejsc też będzie więcej. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - krzych91 - 04-02-2010 16:34 (04-02-2010 16:11)0g0r napisał(a): W takim razie przepraszam, że dałem tego +. Myślałem, że rozwiał wątpliwości.' No ale żeby dostać to potwierdzenie podobno trzeba być VIPem =| Nie pytam KIM jest Vip, tylko JAK się nim stać. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - rubik - 04-02-2010 16:49 jak ?? być jego znajomym ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 04-02-2010 17:04 Aby stać się VIP-em, nie trzeba być "moim znajomym", jak napisał to rubik. Jeśli z reklam spłacę serwer, otworzę po prostu zapisy do bazy i pierwsze np. 150 osób dostanie się do programu. Jeśli jednak nie, będzie trzeba zapłacić mi ok 2-3zł. Idzie to także na pakiet SMS-ów, który wykupuje u firmy. Sam próbowałem skorzystać z wielu bramek, jednak wszystkie albo limity, albo po prostu nie działają. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - rubik - 04-02-2010 17:06 hehe, poczekamy zobaczymy xDD |