![]() |
W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? (/Temat-W-co-warto-wejsc-co-tak-naprawde-pozwoli-mi-zarobic-136564) |
RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Fissioncoin - 30-10-2016 11:38 Jak chyba Autor tego postu zauważył nikt nie da ci tu sposobu aby zarabiać bez poleconych bo tu jest tak że wszyscy chcą cię wciągnąć w jakąś dziwną spirale RevCzegośtam, oczywiście nie mając odpowiedniej inwestycji lub nie wprowadzając dużej ilości poleconych nie licz na zyski rzędu kilku tysięcy miesięcznie. Miałbym dla ciebie propozycje jaką jest mining Bitcoin (ale tu też musisz mieć odpowiednią wiedze) wszystkie programy należą do bardzo dużych marek ponad 23% udziałów na rynkach BTC czyli inwestujesz w pewne i sprawdzone firmy. więcej szczegółów na PW RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - sster82 - 01-11-2016 20:12 Akurat porad w co wejść i na czym zarabiać, to internet ma mnóstwo, tylko większość jest raczej niesprawdzona lub po prostu łatwiej o tym napisać, aniżeli faktycznie zainwestować. Dlatego z mojego doświadczenia, jeśli mamy w coś inwestować, to najlepiej w rynek zarobkowy, który na pewno nie upadnie. W skrócie - np. budownictwo i logistyka. Nie ma szans, żeby te tematy miały upaść, nawet pomimo dużej podaży usług na rynku. Nie trzeba się specjalnie znać na sprawie, tylko wynająć specjalistę, zakupić np. używany sprzęt typu ładowarka - http://www.mascus.pl/budownictwo/uzywane-ladowarki/bobcat - i uderzać w rynek budowlany (drogi, budynki, magazyny). Inwestycja o tyle sprawdzona, o ile wystartuje się z konkurencyjną stawką, ale nie sposób się nie przebić na kilku pozycjach i nie ugruntowić sobie dobrej inwestycji. Wolę start w konkretny biznes niż jakieś szemrane internetowe układy. RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - kookee - 06-11-2016 15:51 Szybki zarobek z dużym ryzykiem to hyip. Albo jak sie znasz to gielda ;p |