FaucetCowns dziennik BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: FaucetCowns dziennik BTC (/Temat-FaucetCowns-dziennik-BTC-136361) |
RE: FaucetCowns dziennik BTC - rooney997 - 02-08-2016 21:53 (02-08-2016 17:45)hangarnabronie napisał(a):Cytat:Nie rozumiem komentarza :/ To jest prawie jak zabawa a jeżeli za zabawe dostaje się pieniądze jakiekolwiek to jest fajna zabawa A jeżeli ten serwis był by przez jeszcze jakieś 2miesiące i za te 2 miesiące bym wyciągał z niego po 100k Satoshi dziennie to wtedy byś pisał ''Gratuluje zarobków''no więc tyleAh kolego, kolego. Powiedz mi ile to jest 100.000 Satoshi dziennie? ; ) Okej jeżeli te 0,60$ poprzez zabawe dla ciebie to nic to spoko Mnie by satysfakcjonowało a ty jakimi się możesz pochwalić wynikami ? I w tym momencie to nie jest sarkazm tylko czysta ciekawość bo nie jestem na tym forum po to aby się kłócić RE: FaucetCowns dziennik BTC - hangarnabronie - 03-08-2016 00:24 Żeby nie robić spamu to napisz do mnie na priv to pogadamy ; ) |