Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! (/Temat-Uzytkownik-maax6-oszustem-prosze-uwazac-135943)

Strony: 1 2 3

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - mikuss - 22-07-2016 20:44

(22-07-2016 20:41)maax6 napisał(a):  Panie @Admin ustawa o ochronie danych osobowych!!!!
W przypadku braku usunięcia konta, zobaczymy kto tu ma rację. Chyba nie muszę udowadniać że takowe(moje dane) na forum się znajdują. Radzę osobiście sprawdzić. Ja zrobię kopię, aby nie było. Otwarty jestem na pytania i propozycje

@[Admin] Oznaczam bo max nie wykonał poprawnego oznaczenia, a jego post odbieram jako groźby w Twoim kierunku...

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - Admin - 23-07-2016 07:39

(22-07-2016 20:41)maax6 napisał(a):  Panie @Admin ustawa o ochronie danych osobowych!!!!
W przypadku braku usunięcia konta, zobaczymy kto tu ma rację. Chyba nie muszę udowadniać że takowe(moje dane) na forum się znajdują. Radzę osobiście sprawdzić. Ja zrobię kopię, aby nie było. Otwarty jestem na pytania i propozycje

Straszyć możesz kolegów pod monopolowym, czekam na pozew komediancie.
Dopilnuje aby poszkodowani otrzymali niezbędną pomoc z Naszej strony, osoby zainteresowane zgłoszeniem sprawy na policje otrzymają ode mnie pomoc w razie wątpliwości oraz dane kontaktowe w celu zatrzymania oszusta.
Konto także zostaje zbanowane za oszustwa i naciąganie, których nawet nie próbujesz argumentować/tłumaczyć.

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - Kreatywnie - 24-07-2016 20:06

Nie wchodziłem do tego wątku od dwóch dni. Zaproponowałem użytkownikowi aby do piątku się rozliczył, lecz oczywiście tego nie zrobił. Zauważyłem, że został zbanowany więc chciałem napisać tutaj, że nie bd dla Admina robił nadmiaru niepotrzebnych i nieprzyjemnych sytuacji, ale z tego co widzę to gość jest na tyle prostacki, że napiszę do Admina w celu zorientowania się jakich kroków w tej sprawie dokonać.
Napiszę jutro, ponieważ kończę pomysły na wątki na forum Smile
Miłego wieczoru.

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - ScroX - 24-07-2016 22:20

Kroków ? po prostu zgłoś to na policję i tyle Wink Admin nie będzie miał chyba wiele z tym roboty więc dane udostępni z czystą przyjemnością Smile

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - yazir - 25-07-2016 05:55

@[Kreatywnie] Zgłoś na komisariacie 286kk, przedstaw screeny z rozmów wszystko co ustalaliście etc.

Godziny użycia kodów / ip / konto które ich użyło psc jest w stanie sprawdzić, admin udostępni dane policji jak robił to w wielu przypadkach. I pamiętaj żeby stawiać się na każde wezwanie sądu Smile

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - Kreatywnie - 25-07-2016 08:17

Ok zrozumiałem. Dzięki.

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - donpedro - 12-01-2017 22:21

Witam,
Jestem tu od niedawna ale zainteresowała mnie ta historiaSmile
Proszę aby strony wypowiedziały się jak to się zakończyło...?

RE: Użytkownik @maax6 oszustem, proszę uważać !!! - Kreatywnie - 13-01-2017 00:31

Jak widzisz użytkownik zbanowany. Ja nie dochodziłem dalej.