Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) (/Temat-Referral-Commission-Pool-Gwarantowane-Prowizje-z-Poleconych-Bez-Poleconych-135812) |
RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 18-07-2016 23:59 Strona działa bez zarzutu i miejmy nadzieję, że to koniec przygód z serwerem 26 dni do startu i już 3,000+ rejestracji! Będzie się działo! RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - war43 - 19-07-2016 00:04 Przeczytałem już opis programu. A gdzie znajdę poradnik? Bo wydawało mi się, że znalazłem ten temat w dziale "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet", a nie mogę się tu takowego doszukać - widzę jedynie opis programu i kilkupostowy monolog autora (Jak mniemam w celu podbicia tematu i nałapania większej liczby poleconych - bo po co edytować post, skoro można dodać następny ) RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 19-07-2016 00:13 Program oferuje dodatkowy przychód w postaci gwarantowanych prowizji z poleconych admina. Więc jest to również sposób na zarobienie trochę grosza tak jak inne kombinacje, które odbywają się w dziale "Poradniki" RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - war43 - 19-07-2016 00:32 A może dopisałbyś informację o tym, że program działa na zasadzie piramidy finansowej (schematu Ponzi'ego)? Oraz to, że inwestycja choćby tych 5$ wiąże się z dużym ryzykiem utraty pieniędzy? @[mysc] - Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko - w przeciwnym razie daj mi znać, to edytuję post i usunę z niego Twoje dzieło. Kilka faktów dla osób nieobeznanych w piramidach finansowych. (Źródło: http://getpaid20.pl/artykul/multi-level-marketing-vs-piramida-finansowa/ ) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 19-07-2016 00:35 (18-07-2016 23:59)Matthew98 napisał(a): Oczywiście program ten nie daje żadnych gwarancji a "inwestowanie" wiąże się w mniejszym lub większym stopniu z ryzykiem (jak w każdym revshare)[/img][/url] Napisałem w opisie programu w HYIP, do którego podałem link, ale fakt że zapomniałem tutaj też dopisać, zaraz poprawię. Bez czepiania się, ale - dlaczego w wątkach programów jak MX czy FN nie zaczniecie realizować swojej misji siania strachu przed ponzi i scamem? Jak to jest, że jeden revshare uznajecie za biznes a drugi za ponziaka? Tak, program jest w jakimś stopniu ryzykowny, ale to nie znaczy że nie pochodzi przez dłuższy czas i nie da dobrze zarobić. Jeśli wybiera się dobre programy i działa z głową i strategią to ryzyko można zminimalizować. RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - war43 - 19-07-2016 00:42 (19-07-2016 00:35)Matthew98 napisał(a): Bez czepiania się, ale - dlaczego w wątkach programów jak MX czy FN nie zaczniecie realizować swojej misji siania strachu przed ponzi i scamem? Jeden temat jest na górze, drugi niżej. Analogicznie, jeden bardziej mnie denerwuje utrudniając dostęp do wartościowych poradników, a drugi mniej. RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - MaLiN - 19-07-2016 18:41 Już o tym pisałeś w swoim temacie: http://zarabiam.com/Temat-Program-Topowego-Rekrutera-w-Revshare-MY24HOURINCOME-paczka-od-5-120-ROI-135308 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |