![]() |
Inwestycja 100 tys PLN - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestycja 100 tys PLN (/Temat-Inwestycja-100-tys-PLN-135623) |
RE: Inwestycja 100 tys PLN - Dzipsiok87 - 04-08-2016 12:08 (04-08-2016 11:38)mysc napisał(a):(17-07-2016 13:14)todek78 napisał(a): Znasz na pewno definicję PONZI, chociaż mam wątpliwości co do tego, bo albo nie znasz jednak znaczenia tego słowa albo nie znasz w 100% tematu tych 3 możliwości, o których wspomniałem. W każdej z nich można zarabiać bez wpłat innych osób inwestując własne pieniądze w realne rzeczy. Tak pisząc dobra mam to na myśli. Mam też na myśli jak najszybciej, a to jak szybko zależy od kapitału. Jeżeli jest to kwota mała np 1000$ to można tym się trochę "pobawić". Wszystko zależy od głowy. Są też uczciwi ludzie, którzy stawiają sprawę jasno i mówią to o czym ja tu piszę, ale niestety 98% ludzi chce się dorobić na niewiedzy ludzi. Gdyby większość ludzi znała moją historię to też by nie uwierzyli, ale dobierając projekty z różnych branż do ludzi, a nie ludzi do biznesu to moim zdaniem jest ok. Grunt to wiedzieć czego ludzie szukają i umieć dobrać odpowiednie tematy dla każdego z osobna. Wiadomo są i tacy co mają tragiczne zdanie o revshare, ale to właśnie tylko dlatego, że nie wiedzą lub się spalili na tym właśnie przez bałwanów " liderów naciągaczy" czy " samozwańczych liderów". Ja wiem jedno gdyby mnie ktoś naciągnął na 10 tys ( mówię tu o czasach kiedy sam mało wiedziałem) to bym odnalazł takiego kołka i sponiewierał, a potem w zębach przyniósłby pieniądze + zarobek tego co straciłem. Robi się offtop więc ja już nie będę tutaj się rozpisywał co chciałem to napisałem ![]() RE: Inwestycja 100 tys PLN - Obywatel - 04-08-2016 12:14 Ja bym Ci polecał inwestycję w BTC. Oczywiście nie całej kwoty. W przeciwieństwie do różnego rodzaju Hyip, ponzi, rev, BTC nie jest piramidą. Owszem, możesz stracić na BTC, ale w przeciwieństwie do w/w przykładu, nie stracisz CAŁEGO wkładu. Jak dla mnie, ogromną zaletą BTC są wachania kursu. Jak masz dużo czasu, to śmiało min. 2-3% dziennie wyciągniesz, bez zabawy w poleconych, czy kombinowanie, co tu zrobić, aby ktoś sms wysłał. I jest niewątpliwie "jedna" zaleta BTC, możesz spać spokojnie, smutni panowie nie zapukają do Twych drzwi, skoro świt. RE: Inwestycja 100 tys PLN - Dzipsiok87 - 04-08-2016 14:52 (04-08-2016 12:14)Obywatel napisał(a): Ja bym Ci polecał inwestycję w BTC. Oczywiście nie całej kwoty. W przeciwieństwie do różnego rodzaju Hyip, ponzi, rev, BTC nie jest piramidą. BTC nie jest piramidą yhym... Dużo wiesz o kopalniach? Bo większość to hyipy Panie kolego. Prawdziwe kopalnie muszą wykładać kilka mln na starcie żeby dobrze prosperować. Nawet pewnie działasz w kopalni, która była do niedawna hyipem. Mniejsza o to zresztą bo szkoda śmiecić wątek. RE: Inwestycja 100 tys PLN - Obywatel - 04-08-2016 14:58 Nie intetresujá mnie pseudo kopalnie. Pisałem o walucie, nie metodzie wyciągnięcia kasy od innych. Owszem, byłem w hashocean, i co z tego? Abstrahując do Twego odniesienie, panie "kolego", to wiadomo na bieżąco, ile zostało btc do wydobycia, i jaki jest stopień trudności. Więc gdzie tu piramida? BTC możesz wydobywać nawet w domu, fakt, iż z czasem coraz mniej wydobędziesz... Polecam zapoznać się z definicją piramidy. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka RE: Inwestycja 100 tys PLN - Dzipsiok87 - 04-08-2016 15:15 Przeczytaj czy ja tu napisałem o pseudo kopalni ![]() RE: Inwestycja 100 tys PLN - Obywatel - 04-08-2016 15:22 Ja pisałem o BTC, Ty wyskoczyłeś z piramidą i hyip. Wydobycie w domu? Nie wiesz? Czytaj ze zrozumieniem. Over. Inwestycja 100 tys PLN - tomek019 - 05-08-2016 09:24 (03-08-2016 20:32)twardy napisał(a):(03-08-2016 20:13)tomek019 napisał(a): @todek78 Badania zrób sobie sam jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem oraz proponuje wyjsć trochę do ludzi bo wylewanie swoich flustracji w internecie to kiepskie zajęcie no ale trzymaj tak dalej bedzie z Ciebie "polaczek" ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |