![]() |
W pogoni za lepszej jakości życiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W pogoni za lepszej jakości życiem (/Temat-W-pogoni-za-lepszej-jakosci-zyciem-135337) |
RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 19-08-2016 14:43 CO U MNIE ?
W poniedziałek byłem na defiladzie w Warszawie. Było fajnie do czasu aż nie pizgnął srogi deszcz. Więc zobaczyłem tylko oddziały piesze i lotnictwo. Śmieszne akcja była gdy przejeżdżał prezydent a ludzie klaskali ile sił xD Kiedy pani speaker powiedziała że na uroczystość przybył Macierewicz skwitowałem to słowami "mam się cieszyć czy płakać", odrazu poczułem na sobie złowrogi wzrok elektoratu PISu ![]() ![]() ![]() ![]() BIZNESY
MXRevshare- Rejestracja Kolejne setki reklam za mną. Zdobyłem jeszcze jednego poleconego niestety kolejny nieaktywny. Obecnie 14 paczek, jutro 15 puki co 100% reinwest. eBrokerPartner- Rejestracja Dałem kilka ogłoszeń o konta bankowe, wciąż rozwijam fanpage, Tworzę stronę internetową która jest już w połowie ukończona. Puki co zarobku zero ale nastawienie mam dobre ![]() ![]() ROZWÓJ OSOBISTY
Dzisiaj będę oglądał ostatnią część Klubu Rozwoju MentalWay. Zostało mi jeszcze kilka szkoleń darmowych więc mam materiałów na najbliższy miesiąc ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Czaq - 19-08-2016 14:53 Z Macierewiczem pieknie zareagowales ![]() ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Lanserek - 19-08-2016 15:03 Jako ciekawostkę dodam, że autor książki, którą czytałeś wyzywał na swoim oficjalnym facebooku ludzi, którzy wystawiali negatywną opinie n.t. jego książki. Gość nie szczędził wulgaryzmów i obelg na konstruktywne opinie czytelników, a wszystko udokumentowane jest na wykopie, a najlepsze jest to, że przed tym lansował się po telewizjach śniadaniowych ze swoją książką na temat ,,hejtu'' xD Większego pajaca w życiu nie widziałem. A co samorozwoju to sugerowałbym nie słuchać ludzi, którzy uczą jak stać się kimś kim sami nie są ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Zawadson - 19-08-2016 15:21 (19-08-2016 14:43)Tomcato napisał(a): Kiedy pani speaker powiedziała że na uroczystość przybył Macierewicz skwitowałem to słowami "mam się cieszyć czy płakać", odrazu poczułem na sobie złowrogi wzrok elektoratu PISu Chłopie, mogłeś zginąć! RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 19-08-2016 17:19 (19-08-2016 15:03)Lanserek napisał(a): Jako ciekawostkę dodam, że autor książki, którą czytałeś wyzywał na swoim oficjalnym facebooku ludzi, którzy wystawiali negatywną opinie n.t. jego książki. Gość nie szczędził wulgaryzmów i obelg na konstruktywne opinie czytelników, a wszystko udokumentowane jest na wykopie, a najlepsze jest to, że przed tym lansował się po telewizjach śniadaniowych ze swoją książką na temat ,,hejtu'' xD Większego pajaca w życiu nie widziałem. A co samorozwoju to sugerowałbym nie słuchać ludzi, którzy uczą jak stać się kimś kim sami nie są Wawrzyniak to kontrowersyjna postać ![]() (19-08-2016 15:21)Zawadson napisał(a):(19-08-2016 14:43)Tomcato napisał(a): Kiedy pani speaker powiedziała że na uroczystość przybył Macierewicz skwitowałem to słowami "mam się cieszyć czy płakać", odrazu poczułem na sobie złowrogi wzrok elektoratu PISu Mogłem ![]() ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 22-08-2016 16:58 CO U MNIE ?
W weekend byłem na rajdzie rowerowym. Trochę się wymęczyłem i o to chodziło ![]() ![]() ![]() BIZNESY
MXRevshare-Rejestracja Dzień jak co dzień klikam sobie te 100 reklam coraz mniej mnie to zaczyna męczyć i coraz mniej czasu mi to zajmuje ![]() ![]() ![]() eBrokerPartner Tutaj wiele się nie zmieniło rozwijam kolejne fanpage pod m.in kredyty. Tworzę ciągle stronę choć zmieniła mi się trochę wizja i zmieniam tam kilka rzeczy. Puki co zarobek równe 0zł ![]() ![]() ![]() ROZWÓJ OSOBISTY
Skończyłem oglądać Klub rozwoju MentalWay, w weekend oglądałem darmowe transmisje w eventu Will Power. Transmisja całkiem spoko choć na pewno nie wyciągnąłem z niej maksa bo byłem wyłączony z rzeczywistości ![]() ![]() ![]() ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 27-08-2016 15:00 CO U MNIE ?
Cały ten tydzień był mocno leniwy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BIZNESY MXRevshare Nadal marnuje sobie 1,5h dziennie na klikanie reklam ![]() eBrokerPartner Jak wyżej wspominałem nie robiłem nic więc efektów nie ma żadnych ![]() ![]() ROZWÓJ OSOBISTY
Jestem w połowie kolejnego darmowego szkolenia Michała Wawrzyniaka pt: "Funda Mentals". Jest to w sumie zapis z lajwa na którym Michał omawia podstawy. Sam początek jest bardzo irytujący, gdyż Wawrzyniak żebra o lajki dobudowując do tego ideologie zaangażowania. Troche to było chujowe ale teraz się to powoli rozkręca i jest jakaś cenna wiedza ![]() PS: Pierwszy wrzesień od kilkunastu lat kiedy mam wyjebane ![]() ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Watoga - 27-08-2016 15:38 Dziennik w porządku. Życzę powodzenia. Jedyne co mnie irytuje to "puki" itp RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - LordBeaK - 27-08-2016 16:34 Taak to "puki" aż boli w oczy xD pisz to chociaż poprawnie ![]() ![]() RE: W pogoni za lepszej jakości życiem - Tomcato - 27-08-2016 17:51 (27-08-2016 15:38)Watoga napisał(a): Dziennik w porządku. Życzę powodzenia. (27-08-2016 16:34)LordBeaK napisał(a): Taak to "puki" aż boli w oczy xD pisz to chociaż poprawnie Dzięki za opinie i uwagi ![]() ![]() ![]() |