![]() |
Co na początek w Revshare? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Co na początek w Revshare? (/Temat-Co-na-poczatek-w-Revshare-135262) |
RE: Co na początek w Revshare? - adik7276 - 09-07-2016 00:50 Jeżeli ktoś planuje wejść z małymi kwotami to nie wiem jak można polecać FAP czy nawet Adboni gdzie naliczenia są na poziomie 1 % i paczka zwraca sie po 100 dniach lub więcej. Jeżeli potencjalny "inwestor" chce wejść w jakiś program to nic innego jak MXRevshare gdzie paczka zamyka sie w 44 dni i dodatkowo może wyklikać pare $ na reklamach. I zarobić zarobi, nie można mówić że nie bo program jest stabilny i będzie stał jeszcze przez długi czas. Tak czy inaczej przy ciągłych reinwestycjach do jakiegoś poziomu dojdzie, zwłaszcza że są tutaj osoby które nie wsadziły ani grosza tylko klikały reklamy i już obracają kilkoma paczkami.Da sie? da sie. Co na początek w Revshare? - tomek019 - 09-07-2016 10:13 (09-07-2016 00:50)adik7276 napisał(a): Jeżeli ktoś planuje wejść z małymi kwotami to nie wiem jak można polecać FAP czy nawet Adboni gdzie naliczenia są na poziomie 1 % i paczka zwraca sie po 100 dniach lub więcej. Wszystko sie da ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Co na początek w Revshare? - karol9919 - 09-07-2016 17:46 Do zamkniecia RE: Co na początek w Revshare? - hy-ip - 10-07-2016 21:46 Czytam i nie wierze jak mozna kogos poczatkujacego/osoby ktorya nie wtopila jeszcze zadnego hajsu to bezczelnie i natretnie podkrecac/nakrecac aby nie inwestowala malych pieniedzy lub to zrobila na "test" a jak bedzie dobrze to wejsc za pare miesiecy z wiekszymi ![]() RE: Co na początek w Revshare? - LeniweZarabianie - 02-11-2016 16:51 Kontynuując wątek ja ze swojej strony mogę potwierdzić z własnego doświadczenia to co wcześniej wspominał rafi213, że najstabilniejsze revshare'y na tą chwilę to MX World i FAP ![]() RE: Co na początek w Revshare? - ThunderEagle - 03-11-2016 01:35 Ja np. sobie wszedlem w mx.world z mala kwota, razem ze znajomym i teraz juz jakies wyniki mam. Cierpliwosc to klucz ![]() ![]() Wszystko zalezy od tego, jaka kwota Ciebie cieszy. RE: Co na początek w Revshare? - lubie_pieniądze - 03-11-2016 06:36 Moim zdaniem, wchodzenie za kwotę mniejszą niż 1000złoty do revshare jest bezsensu. Lepiej znaleźć jeden ale pewny revshare i zainwestować więcej niż w kilka mniejsze kwoty. No chyba że ktoś lubi się bawić. Bo z takiej inwestycji dużych pieniędzy nie będzie. Pozdrawiam RE: Co na początek w Revshare? - adik7276 - 03-11-2016 09:19 Wchodzenie w hyipa poniżej 1000 zł nie można nazwać inwestycją jeżeli ktoś nie będzie polecał ![]() RE: Co na początek w Revshare? - kniew - 03-11-2016 12:43 (03-11-2016 06:36)lubie_pieniądze napisał(a): Lepiej znaleźć jeden ale pewny revshare i zainwestować więcej niż w kilka mniejszeczy jakakolwiek piramida może być "pewna"? no bez jaj RE: Co na początek w Revshare? - adrian018 - 03-11-2016 21:11 (03-11-2016 12:43)kniew napisał(a):(03-11-2016 06:36)lubie_pieniądze napisał(a): Lepiej znaleźć jeden ale pewny revshare i zainwestować więcej niż w kilka mniejszeczy jakakolwiek piramida może być "pewna"? no bez jaj pewna być nie może, ale z pewnościa lepiej jest wejśc w biznes co stoi około 1-2miesiące, niż do takiego co stoi już ponad 6miesięcy - na tych mniejszych jest większa szansa że postoją jeszcze te 3-4msc i będą naliczać, niż na tych co stoją ponad pół roku że postoją kolejne pół, jak każdy kto działa w revshare wie, że najwięcej revsharów pada własnie w okresie 6-12msc ![]() Dzieje się tak dlatego, ponieważ przez pierwsze 2-4 msc ludzie reinwestują, a potem się zaczynają wypłaty i zazwyczaj hajs się już kończyć zaczyna gdy jest zbyt dużo wypłat a coraz mniej ludzi przybywa. Ja na obecną chwile nikomu bym nie polecał już wchodzić i zaczynać w mx, chyba że ktoś chce mieć powtórke z TM, a w mx jak widać zaczyna się wprowadzanie wielu nieprzemyślanych nowości, które się nie podobają coraz większej ilości osób i ludzie zaczynają wypłacać pieniądze, tylko naiwniacy wierzą że mx będzie trwało do 2020r... ![]() |