![]() |
1,000 PLN z nastawieniem na regularny zysk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: 1,000 PLN z nastawieniem na regularny zysk (/Temat-1-000-PLN-z-nastawieniem-na-regularny-zysk-135015) |
RE: 1,000 PLN z nastawieniem na regularny zysk - moreNeed - 12-07-2016 03:48 Wyczyść pw i daj znać @[Mark1010] RE: 1,000 PLN z nastawieniem na regularny zysk - adik7276 - 12-07-2016 04:17 MXR naturalnie, jest to HYIP taki sam jak inny. Taki sam jak FAP, TM, Adboni,Adsdivison i cała reszta. Ryzyko jest zawsze, ja wybrałem program z większymi naliczeniami gdzie na prawde można coś wyciagnąć i wszystko świetnie się kręci. Jestem też w ADboni gdzie naliczenia są na podobnym poziomie co w FAP. Byłem też w TM, wycofałem sie niedawno, zostały tylko zablokowane paczki. Zbierając to wszystko do kupy na miejscu pierwszym zostaje MXR, a przemawia za tym kilka plusów takich jak: konkretny założyciel - napisał wiele książek na temat marketingu i prowadzi biznesy od lat które do dnia dzisiejszego płacą (Od kiedy zainteresowałem się MXR nie spotkałem jeszcze negatywnej opinii na temat założyciela MXR i w przeciwieństwie do innych dowódców HYIPÓW nie ma łatki oszusta ani złodzieja) Kolejny atut to sklepik internetowy z produktami, majątku nie zbije ale zawsze to jakiś dochód dla firmy i ciągłe skoki w rankingu alexa co potwierdza fakt że program cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Ciągle jakieś nowe pomysły i niewyczerpalna aktywność polskiego admina z którym załatwisz każdy problem na polskiej grupie facebookowej. Nie jeden stąd się skusi na MXR mimo że teraz jest niezdecydowany albo negatywnie nastawiony bo użytkowników przybywa, a zarabiać chce każdy więc to pójdzie jak domino. Pare tygodni temu stałem przed tym samym dylematem gdzie zainwestować dodatkową kase. Adboni, TM, FAP, MXR. Każdy przetestowalem i w każdym jestem ale padło bezdyskusyjnie na MXr. Oto moje przemyślenia, mam nadzieje ze pomogłem ![]() Pozdrawiam RE: 1,000 PLN z nastawieniem na regularny zysk - marcin20221 - 12-07-2016 13:09 Napisz na pw ![]() |