![]() |
Zarabianie na wszystkim i na niczym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie na wszystkim i na niczym (/Temat-Zarabianie-na-wszystkim-i-na-niczym-134667) |
Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 25-06-2016 07:38 Dzien #7 Troche spóźnione Ups ![]() -LikePlus Złożyłem zamowienie na 20zl ale przypomniało mi sie ze trzeba mieć min 100zl :v cel na lipiec kolejne 20zl a w sierpniu moze nawet 50soe uda zobaczymy 0pkt(20zl) -Programowanie Zrobiłem juz wiekszosc takich modułów na stronie wiec zaraz biorę sie do zapełniania ich wartościami ![]() RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 25-06-2016 22:02 Dzień #8 Ostatnio za wiele nie robię bo mam problemy z internetem ;d A jak tu zarabiać w internecie bez internetu ![]() ![]() (Oczywiście na początku, później to pasywka ![]() Dzisiejszy post piszę raczej z zasady, żeby były codziennie ;v bo za wiele dzisiaj nie zrobiłem :/ Za to ustalę sobie cel na jutro ![]() No więc jutro: - Uzupełnię 1szy moduł przynajmniej ikonami i nazwami zmiennych :v - Poszukam ikon do 2giego modułu - Zrobię kolejną tabelę w bazie danych Tak w ogóle ktoś czyta ten dziennik ?? ;x RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - tumcio1234 - 25-06-2016 22:47 Czyta czyta ![]() Powodzenia ![]() Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 26-06-2016 22:39 Dzień #9 Co do celów z wczoraj uznałem ze ikon w pierwszym module nie bedzie ze względu iż nie ma wystarczającej ilości. W drugim module ikony pouzupelnialem.bazy danych nie zapisałem ale na kartce sobie rozpisywałrm jakie kolumny bede potrzebować Cele na jutro: - Cel z wczoraj ale lekko zmodyfikowany : uzupełnić 1 moduł nazwami - Dorobić kilka modułów - Zrobić ta 3 tabele w bazie danych Zastanawiałem sie tez nad wejściem w suby. Niby nisze mam, jakaś stronkę zrobiona ale muszę treść uzupełnić dowiedzieć sie co i jak bo Nwm jak to z prawem :v (nie chodzi o suby tylko o nisze ) i rozpromowac - Dodać znajomych i grupy na koncie fb do sprzedania Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 27-06-2016 22:48 Dzień #10 Co dzisiaj zrobiłem ? Uzupełniłem pierwszy moduł Zacząłem pisac kod pobierający informacje do wszystkich modułów Jutro postaram sie dokończyć kod i napisac skrypt potrzebny do włączenia tego wcześniejszego Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 28-06-2016 22:43 Dzień #11 Co dzisiaj zrobiłem ? Napisałem kod pobierający informacje do wszystkich mudolow. Napisałem skrypt który wkłada rekordy do bazy ktore sa pozniej brane do modułów Jutro zrobie kod wywołujący ten 1szy i 2gi uzupełniający moduły RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 29-06-2016 20:53 Dzień #12 Doszedłem do wniosku, że nie będę układać celów na następny dzień, ponieważ i tak robię to co chce tzn. na co mam pomysł Co dzisiaj zrobiłem: Napisałem trochę kodu łączącego moduł 3 z 4 i wyswietlanie informacji w module 1 Po trochu do przodu tak mniej więcej to już mam: Moduł #1: 80% Moduł #2: 65% Moduł #3: 20% (Daje tylko tyle, ponieważ mam jeden problem związany z mechaniką i zbytnio nwm jak go rozwiązać) Moduł #4: 5% Moduł #5: 0% Moduł #6: 0% ... O co chodzi z modułami? Za pewne poinformuję chwilę przed startem serwisu ![]() ![]() Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 30-06-2016 23:03 Dzień #13 Troche wieje nuda w tym dzienniku ale bedzie lepiej jak zaczną lecieć $$ ![]() Moduł 1:80% Moduł 2 : 65% Moduł 3:25% Moduł 4:10% Moduł 5 : 15% P.s. Na mistrzostwach świata nam lepiej pójdzie [SOCCER BALL]️[SOCCER BALL]️ RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 01-07-2016 22:14 Dzień #14 Dzisiaj rozwiązałem kilka większych problemów z kodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moduł 1:80% Moduł 2 : 65% Moduł 3:75% Moduł 4:15% Moduł 5 : 20% RE: Zarabianie na wszystkim i na niczym - DoZoDesign - 02-07-2016 22:45 Dzień #15 Dzisiaj zrobiłem sobie wolne ![]() Wyklikałem tylko 1600pkt na LikePlusie ![]() ![]() |