Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? (/Temat-Szukam-jakiegos-oplacalnego-zarobku-gdzie-mozna-zarobic-duzo-kasy-bez-inwestycji-134613) |
RE: Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - Vasaki - 10-07-2016 08:37 Dzieci na zc, niestety to coraz popularniejsze zjawisko zamiast siedziec i rozmyslac jak zarobic $ by lansowac sie przy znajomych proponuje: 1. ubrać buty i wyjsc na dwór 2. pojezdzic na rowerze albo zabrac sie za inny sport A jak nie to tak jak mowilem wczesniej; narkotyki, prostytucja, staruszki Doszlo mi jeszcze ze jezeli jestes chlopcem w wieku do 15 lat to mozesz rozgladnac sie za jakimis starszymi paniami do sponsoringu wzamian za "drobne" uslugi Wiem ze w Egipcie popularni są młodzi żigolokowie (czy jak to napisac) xD RE: Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - tomek7912 - 10-07-2016 16:08 Ppd Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - Wojtek574 - 10-07-2016 17:33 Bez pracy nie ma kasy niestety Ale możesz spróbować w skracaniu linków to nie jest takie trudne a napewno 5 dolarów nabierasz do wypłaty nawet jezeli jesteś komletnie zielony w tym. RE: Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - pekulski104 - 10-07-2016 19:07 Hah dobre odpowiedzi ja jeszcze parę dni temu nie mogłem zarobić ani grosza... od wczoraj zarobiłem już 1$ za klikanie w te reklamy... a cieszę się jak głupi wpadnie jakaś kasa czy uda mi się coś zarobić gdzie indziej to inwestycja i lecimy z tematem Szukam jakiegoś opłacalnego zarobku gdzie można zarobić dużo kasy bez inwestycji? - Artinesse - 03-03-2018 13:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |