Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? (/Temat-Problem-bardzo-zmeczonych-oczu-co-radzicie-134308) |
RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - szykiryki - 10-06-2016 21:23 tak jak wyżej+wyjście na dwór Rób to co musisz zrobić i ogranicz to czasowo bez przerw na fejsa, kwejka, smieszne filmiki, koty itp. RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - Meloman - 10-06-2016 22:21 No ładnie, tyle odpowiedzi. Stworzyliśmy tutaj całe kompendium wiedzy dla potomnych jak przeciwdziałać problemowi ze zmęczonymi oczami Stosuję się do większości rad które wymienione zostały - moje oczy mają się już znaaacznie lepiej i teraz tylko czekać na poznikanie tych wszystkich żyłek. Chociaż najważniejsze, że nie bolą i tyle RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - gold - 19-06-2016 22:42 wyłącz komputer RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - Meloman - 20-06-2016 09:18 (19-06-2016 22:42)gold napisał(a): wyłącz komputer@[gold] Zastanawiam się czy Ty czasem sobie mózgu nie wyłączyłeś. W większości przypadków osób będących na tym forum, zarabiamy siedząc przed komputerem, ja do tego grona się zaliczam więc wybacz ale to moja praca i gadanie wyłącz komputer jest całkowicie idiotyczne RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - hamcio - 20-06-2016 09:24 Jeżeli siedzisz po nocy to mi osobiście pomogło oświecone światło w pokoju. Nie mamy wtedy tylko jednego jasnego punktu czyli monitora ale wszystko obok nas i oczy się mniej męczą. Przynajmniej w moim przypadku tak jest. RE: Problem bardzo zmęczonych oczu - co radzicie? - Meloman - 20-06-2016 10:28 (20-06-2016 09:24)hamcio napisał(a): Jeżeli siedzisz po nocy to mi osobiście pomogło oświecone światło w pokoju. Nie mamy wtedy tylko jednego jasnego punktu czyli monitora ale wszystko obok nas i oczy się mniej męczą. Przynajmniej w moim przypadku tak jest.Spoczko @[hamcio] już problem bolących oczu mnie nie dotyczy, mogę siedzieć bardzo długo i w ogóle nie bolą Co zrobiłem w kolejności co najbardziej pomogło: • zwracam uwagę na mruganie, po prostu nie dopuszczam do "gapienia się" bez mrugania • przestałem przemywać oczy, tylko odrobinę wody, żadnych mydeł, płynów w okolicy oczu. • Flux odpalony 24/7 • Przerwy co 45-60 minut I już jest pięknie i dobrze |