Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[NIEOPŁACALNE] BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372)
+---- Wątek: [NIEOPŁACALNE] BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania (/Temat-NIEOPLACALNE-BTCClicks-jak-zarobic-ciekawa-sumke-bez-polecania-134280)

Strony: 1 2 3 4

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 13-06-2016 15:12

Mówisz, że dalej masz komunikat o braku możliwości wypożyczenia?

Podaj swój identyfikator skype, spróbujemy wypożyczyć razem.
Podaj najlepiej też swoje GG.

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - banipunz - 13-06-2016 17:11

Ponowanie się udało, tym razem na full czasu (30dni) Big Grin

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - loryn222 - 13-06-2016 17:18

Nosz k.... znowu się nie udało k.... k.... k.... No nie moge no k.... . Zaróbmy Razem - wole kontakt tel.

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 13-06-2016 17:22

Chłopaki wiecie co. Rozważam aktualnie trzy opcje:

1. Wyjść całkowicie z programu, nie kupować żadnych refów i wyciagnąć to co jest i wrzucić na %, przeczekać tym samym ten czas wzrostu kursu BitCoina, kiedy ten się ustabilizuje wrócić ponownie.
2. Zostać przy 300RR i wybierać zyski do momentu ustabilizowania się kursu lub jego spadku.
3. Rozwijać dalej.

Nie spodziewałem się takich skoków kursu, a skok kursu oznacza mniejsze stawki od kliknięcia Refa, mimo mniejszych cen, ale:

Refy kupione 2 tygodnie temu kosztowały mnie 234 000, wcześniej stawka za klik to około 120.

W momencie wzrostu stawki spadają, tym samym może dojść do tego, że przy stawce w momencie kupna refy zarobiłyby 2x, ale po tym czasie kurs wzrasta w ciagu miesiaca i refy mogą nie wyrobić tyle, by wyjść na 0.

Osobiście, póki co wychodzę z serwisu, przeczekam te nagłe wzrosty, to co wyciągne wrzuce na %. Kiedy sytuacja sie ustabilizuje, lub kurs zacznie spadać wrzucam ponownie i dalej prowadzę temat.

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - banipunz - 13-06-2016 17:33

http://bitcoin.pl/wiadomosci/biznes/1240-kurs-bitcoina-stale-rosnie-50-w-2-tygodnie
Według bitcoin.pl waluta prawdopodobnie zacznie tracić na wartości, jednak jak to bedzie wyglądało naprawdę tego nikt nie wie Tongue
Osobiście w programie jeszcze troszkę postoje, ewentualna strata mnie nie bedzie bolała, a sam traktuje to jako bardziej zabawe niż wielki plan na zarobek

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 13-06-2016 18:09

(13-06-2016 17:33)banipunz napisał(a):  http://bitcoin.pl/wiadomosci/biznes/1240-kurs-bitcoina-stale-rosnie-50-w-2-tygodnie
Według bitcoin.pl waluta prawdopodobnie zacznie tracić na wartości, jednak jak to bedzie wyglądało naprawdę tego nikt nie wie Tongue
Osobiście w programie jeszcze troszkę postoje, ewentualna strata mnie nie bedzie bolała, a sam traktuje to jako bardziej zabawe niż wielki plan na zarobek

Właśnie, ja źle na to popatrzyłem, nie zamierzam zarobić na wzroście wartości, tylko na jej spadku.

Zbierałem bitcoiny po starej cenie, sprzed 2 miesiecy, kupowałem refy, kiedy były droższe niż dzisiaj. Dzisiaj kupie za 150 000 paczke, a za niedługo kiedy kurs zacznie spadać i cena refów wzrośnie razem ze stawką per click, zarobie jeszcze więcej.

Tak więc, nie wychodze z programu, wręcz przeciwnie, kupuje na potęgę póki kurs wysoki. (Nie strace, bo kupowałem BitCoiny kiedy kosztowały 1600zł Tongue )

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Mruk - 15-06-2016 17:04

Jak zmienić adres bitcoin do wypłat na tej stronie bo każdy wklejony daje komunikat "Invalid bitcoin adress" a automatycznie wyświetla mi adres mailowy
edit : Problem rozwiązany trzeba było użyć innej przeglądarki : Internet Explorera .

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - banipunz - 01-07-2016 01:14

Coś mi wypłata na czas nie przychodzi, ktoś też ma problemy? :/

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 01-07-2016 13:18

(01-07-2016 01:14)banipunz napisał(a):  Coś mi wypłata na czas nie przychodzi, ktoś też ma problemy? :/

Poniżej 0,01 są wypłacane raz dziennie, o naszej 1 w nocy, albo 3, nie pamiętam dokładnie.

Od 0,01 i wyżej są instant na portfel.

EDIT:
W sumie to zaraz po tym zleciłem wypłate 0,015, moment po zleceniu przyszedł mi sms z blockchain-a o wpływie na konto Tongue
EDIT.2:
http://screenshot.sh/n8erRjZSvkKsp Wink

RE: BTCClicks - jak zarobić ciekawą sumkę bez polecania, z niewielką inwestycją. - Zaróbmy Razem - 06-07-2016 17:11

http://screenshot.sh/n8kaVjIhjAZ27

Jest 600 Big Grin

Lecę po minimum 850 Big Grin