![]() |
Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. (/Temat-Darmowe-czasopisma-filmy-muzyka-gry-i-programy-do-pobrania-134175) |
RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - DGHubert - 01-08-2016 18:54 @[ebooks4free.pl] nie regulaminowa sygnaturka (za duża) RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - ebooks4free.pl - 04-08-2016 09:18 (01-08-2016 18:54)DGHubert napisał(a): @[ebooks4free.pl] nie regulaminowa sygnaturka (za duża)Zmieniona ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - ebooks4free.pl - 11-08-2016 12:39 Zapraszamy do rejestracji ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - Czaq - 11-08-2016 16:05 Strona ciekawa. Az spedze dłuższą chwile na niej Pozdrawiam RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - ebooks4free.pl - 12-08-2016 16:15 (11-08-2016 16:05)Czaq napisał(a): Strona ciekawa. Az spedze dłuższą chwile na niej Super, cieszymy się ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - Begrezen - 12-08-2016 18:25 strona bardzo ciekawa... nawet mi dali bana za "prowokacje" bo miałem czelność kwestionowac polityke tej strony xD nie polecam ![]() bo tylko mozesz siedziec cicho, albo slodzic adminowi, a jak cos zle to juz bana dajo za nic, dzienkuje dobranoc ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - ebooks4free.pl - 12-08-2016 19:12 (12-08-2016 18:25)Begrezen napisał(a): strona bardzo ciekawa... nawet mi dali bana za "prowokacje" bo miałem czelność kwestionowac polityke tej strony xD nie polecam Nie tolerujemy wyzywania innych użytkowników, obrażania administratora i grożenia. Życzymy powodzenia w znalezieniu forum, które to toleruje ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - Begrezen - 12-08-2016 19:47 niby w którym momencie was obraziłem co? sami sobie to chyba wmówiliście ![]() a gdy wasz pupilek nazwał mnie "pierwszym forumowym jajem", tu udawaliście, że nie widzicie ![]() RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - ebooks4free.pl - 13-09-2016 07:27 Po drobnym zastoju związanym z problemem z wgraniem plików na hosting, udało nam się uruchomić serwis. Zapraszany uploaderów do dodawania plików oraz użytkowników do korzystania z portalu. RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania. - kalutor - 13-09-2016 20:35 Jeśli pytasz o opinię, to muszę stwierdzić, że strona jest zaskakująco przyjemna, lekka i przejrzysta. Sam pomysł także niezły i w pełni rozwojowy. Możnaby jeszcze popracować nad optymalizacją i pomyśleć nad lepszym hostingiem, ale jak na początek - całkiem nieźle. Będę dopingował. |