![]() |
PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup (/Temat-PayPal-a-nieuczciwy-zwrot-pieniedzy-za-zakup-134163) |
RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - sulliwan93 - 19-07-2016 00:02 Napisałem do nich w tej sprawie. Wciąż czekam na odpowiedź rumunka: "Oczekiwanie na odpowiedź drugiej strony". Dziękuję wszystkim za pomoc. Rozdałem reputki. Jeśli będę miał wątpliwości będę pisał. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - sulliwan93 - 03-08-2016 18:35 Napisałem im w twarz, że jak nie wyjaśnią sprawy na moją korzyść, to oszukam w ten sposób ludzi na 10x większą kwotę - no cóż czas dotrzymać słowa. ![]() RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - twardy - 03-08-2016 19:52 Walek stary swiat, paypal ma swoje w regulaminie z tymi 'virtual items' ale prawda jest taka, ze jako sprzedajacy nie masz prawie zadnych praw ![]() Na przyszlosc polecam korzystac ze stronek typy playerauctions.com, epic npcs tez ma jakas ochrone sprzedazy dla sprzedajacego i kupujacego. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - sulliwan93 - 03-08-2016 21:43 (03-08-2016 19:52)twardy napisał(a): Walek stary swiat, paypal ma swoje w regulaminie z tymi 'virtual items' ale prawda jest taka, ze jako sprzedajacy nie masz prawie zadnych praw Chłop znalazl mnie na playeraccounts i jakoś ściągnął na skype.. Nie ważne, bylem głupi i już tego nie zrobię. Nauczy mnie to tylko jacy ludzie są w internecie i że nie można ufać nikomu ![]() RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - twardy - 03-08-2016 21:52 (03-08-2016 21:43)sulliwan93 napisał(a):(03-08-2016 19:52)twardy napisał(a): Walek stary swiat, paypal ma swoje w regulaminie z tymi 'virtual items' ale prawda jest taka, ze jako sprzedajacy nie masz prawie zadnych praw taaaaaaaaalvi przez 'a'? xD Mnie taki bot na playerauctions dobre 1,5 miecha meczyl z 10+ roznych kont. Oni w ten sposob wyludzaja konta do botowania i goldsellingu. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - sulliwan93 - 03-08-2016 23:26 Ze sprzedaży tych kont tez się dorobiłem swojego, potrafiłem zrobić 300% przez noc. Jeden raz dobre serce mi się uruchomiło i wyszło jak wyszło. Mam nauczkę i tyle.. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - pcsx4 - 05-11-2016 14:02 Jak to się skończyło bo mam teraz podobną sytuację sprzedałem virtualna walute na Tbijskim OTS'e jakiemuś Szwedowi, zapłacił mi przez PP no to podrzuciłem mu kase, a teraz widzę coś takiego: Anastasia Grönfors Wstrzymano – Otrzymane pieniądze LIS 05 2016 Anastasia Grönfors Wstrzymano – Otrzymane pieniądze Wczytywanie szczegółów transakcji Anastasia Grönfors Wstrzymano – Otrzymane pieniądze + 256,04 SEK Mogę to jakoś zachować na koncie? Widzę, że dane jakieś kobiety ale jak zobaczyłem wpłate i spytałem gościa co to za Anastasia to mi powiedział, że z konta żony przesłał kase. Niby w dostępnych środkach nie mam tej kwoty ale w walutach pokazuje mi całość po przewalutowaniu na pln. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - twardy - 05-11-2016 14:06 Jako sprzedajacy nie masz prawie zadnych praw. Tym bardziej sprzedajac wirtualna gotowke bezposrednio przez paypala. Najlepiej korzystac z jakichs platform z middlemanem typu playerauctions. RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - pcsx4 - 05-11-2016 14:26 No to on sobie cofa wpłate i nic teraz nie mogę z tym zrobić? RE: PayPal, a nieuczciwy zwrot pieniędzy za zakup - twardy - 05-11-2016 14:35 Nie sadze, walek stary jak paypal. Przeczytaj posty @sulliwan93. Dostajesz kase na konto a pozniej zadanie zwrotu. A o walkach na ebayu razem z paypalem to mozna pisac grube ksiazki. |