![]() |
Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" (/Temat-Lead-More-O-co-chodzi-z-tym-Obrazek-Playera-opcjonalnie-133625) |
RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - selfie - 25-05-2016 11:29 Możesz wrzucić go na swój serwer i dostęp do obrazka wkleić w miejsce gdzie napisał Ci Karewer lub wrzucić go na stronę typu: Imgur/Postimage i stamtąd pobrać bezpośredni odnośnik do zdjęcia. RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - bestshacoeu1 - 25-05-2016 11:31 To nie jest moja strona. Tylko czyjaś. Otworzyłem tak jakby temat mam wszystkie opcje dostępny zwiększone litery , pogrubiona czcionka , link , dodanie obrazka. I na tej samej stronie widziałem , że ktoś zrobił zdjęcie playera i kliknąłem w to i przeniosło mnie na stronę z filmem na lead more . Chciałbym tak samo zrobić. Czy możecie mi krok po kroku wyjaśnić jak to sięrobi? RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - Karewer - 25-05-2016 11:33 To trzeba było od razu tak napisać, a uniknęlibyśmy bezsensownego spamu na 2-giej stronie tego wątku.W jaki sposób, więc chcesz to zamieścić? To jest forum jakieś tak? RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - bestshacoeu1 - 25-05-2016 11:34 Tak to jest jakieśforum ![]() RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - Karewer - 25-05-2016 11:38 No to nie masz tam w polu wpisu opcji, żeby dodać grafikę? Jeśli chcesz konkretnej pomocy to napisz mi link do tego forum na PW i rzucę okiem, bo tak na oko to nie pomogę za wiele, bo nie widzę tego, a dodatkowo nie wiem na jakim silniku stoi i jak to wygląda ![]() RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - bestshacoeu1 - 25-05-2016 11:40 No jest opcja "Image" Klikam w to i potem pisze "From url..." i "Upload an Image..." no to wybieram "upload an Image" i dodaje ten gift , który mam na komputerze. Potem ten gift pojawia się i nie wiem co dalej jak umieścic tak jakby w tym gifcie link. Zeby po kliknieciu w ten gift przekierowalo na moja strone. RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - Karewer - 25-05-2016 11:42 Spróbuj kliknąć w gif i poszukać opcji, czy da się dodać jakiś odnośnik ![]() RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - bestshacoeu1 - 25-05-2016 11:45 Tutaj zdjęcie jak to wygląda. Klikam ppm ale nie ma takiej opcji. ![]() RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - Karewer - 25-05-2016 11:49 Dobra. Spróbuj taki kod wrzucić w pole wpisu: [url="link do filmu"][img]"link do playera"[/img][/url] Screen playera możesz wrzucić na imgur.com i wklejasz potem link i powinno działać ![]() RE: Lead More O co chodzi z tym "Obrazek Playera (opcjonalnie)" - bestshacoeu1 - 25-05-2016 11:58 Niestety. Daje zdjęcie ja kto wygląda. ; / To jest zrobione z tego 1 sposobu ktory dales zaraz sprawdze ten drugi. Dzieki ze mi pomagasz. ![]() |