Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się (/Temat-Ja-tu-tylko-sprzatam-zarabiam-znaczy-sie-133552) |
RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 10-07-2016 23:07 Wpis nr. 9 MXRevShare Wkraczam w okres gdzie jedna paczkę kupuję jedna paczka mi gaśnie teraz liczba paczek już tak szybko się nie będzie zwiększać ale przyśpieszmy z każdym dniem ! Masz jakieś pytania ? Może chcesz dołączyć ale jakoś tak nie wiesz jak to ugryźć ? Pisz śmiało na PW ! Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 24-07-2016 09:14 Wpis nr. 10 MXRevShare Od dzisiaj kupuje już paczki co 2 dni, i tylko czekać aż będą kolejne codziennie ! Zaniedbałem jeszcze trochę ClixSence, muszę wrócić do tego porobić jakieś ankiety bo nie mam wypłaty już dłuższy czas. Masz jakieś pytania ? Może chcesz dołączyć ale jakoś tak nie wiesz jak to ugryźć ? Pisz śmiało na PW ! Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - mahuzz - 24-07-2016 09:18 Ładnie, do przodu! |