Kolejny debil (łamie regulamin) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kolejny debil (łamie regulamin) (/Temat-Kolejny-debil-lamie-regulamin-133398) |
RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - HEI$ENBERG - 20-05-2016 10:26 (20-05-2016 10:09)Karewer napisał(a): W sumie to ten wątek jest potrzebny i nie. Kolejny wątek nic nie da, ale z drugiej strony można jawnie zgłosić to do administracji LM tutaj na forum i zareagować muszą, bo przecież wizerunek firmy jest najważniejszy dla P.Arka i reszty. To się nigdy nie skończy, póki operatorzy będą mieli z tego dobrą kasę. Zamkną jednego to 5 wskoczy na jego miejsce. Tacy pajace mnożą się jak grzyby po deszczu i My nic z tym nie zrobimy niestety Publiczne zgłoszenie takiego typka jest lepsze niż samo zgłoszenie do administracji, takie jest moje zdanie aczkolwiek faktycznie robi się tu za duży spam, nie o to chodzi w tym wątku. @[Majka] Proszę zamknij już ten wątek. Nie wiem jak się oznacza, mam nadzieje, że dobrze to zrobiłem RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Karewer - 20-05-2016 10:30 (20-05-2016 10:26)HEI$ENBERG napisał(a):(20-05-2016 10:09)Karewer napisał(a): W sumie to ten wątek jest potrzebny i nie. Kolejny wątek nic nie da, ale z drugiej strony można jawnie zgłosić to do administracji LM tutaj na forum i zareagować muszą, bo przecież wizerunek firmy jest najważniejszy dla P.Arka i reszty. To się nigdy nie skończy, póki operatorzy będą mieli z tego dobrą kasę. Zamkną jednego to 5 wskoczy na jego miejsce. Tacy pajace mnożą się jak grzyby po deszczu i My nic z tym nie zrobimy niestety Miałem na myśli właśnie publiczne zgłoszenie (tutaj na forum) takiego łamania regulaminu właśnie do administracji LM, bo muszą zareagować, a wiadomość na e-mailu może "zginąć", można ją olać, czy coś losowego się stanie. Nie mówię, że administracja LM tak robi, bo reagują na takie łamanie regulaminu i chwała im za to, a tylko piszę, że jest taka możliwość. Żeby oznaczyć kogoś musisz napisać @[NickNaForum] i gotowe np. @[Majka] RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Dante_/ - 20-05-2016 10:32 (20-05-2016 10:26)HEI$ENBERG napisał(a):(20-05-2016 10:09)Karewer napisał(a): W sumie to ten wątek jest potrzebny i nie. Kolejny wątek nic nie da, ale z drugiej strony można jawnie zgłosić to do administracji LM tutaj na forum i zareagować muszą, bo przecież wizerunek firmy jest najważniejszy dla P.Arka i reszty. To się nigdy nie skończy, póki operatorzy będą mieli z tego dobrą kasę. Zamkną jednego to 5 wskoczy na jego miejsce. Tacy pajace mnożą się jak grzyby po deszczu i My nic z tym nie zrobimy niestety Oznacza się w @[ nick ], bez spacji pomiędzy nawiasami. @[Majka] Wiadomość @up RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Mirror - 20-05-2016 14:15 Ja uważam, że wątek jest dobry. Lepiej skreślać ludzi łamiących regulamin już na wstępie a nie jak się rozkręcą Kolejny debil (łamie regulamin) - Majka - 20-05-2016 17:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |