![]() |
CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) (/Temat-CELE-dniowka-100-i-podroz-dookola-swiata-133189) |
RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 21-05-2016 09:32 dwa dni tak szybko zleciały ,że nawet nie miałem jak tutaj zajrzeć :/ ale t w sumie dobrze bo robiłem to samo więc nie ma spamu ![]() mam już 8 realnych fanów na FP i 3 na grupie ![]() a teraz trochę się pożalę na mojego "mentora" chociaż nie wiem czy można go tak nazwać typek zgarną refa pogadał ze mną przez 3 dni a potem słuch po nim zaginą, nie odpowiada na wiadomości ode mnie ani od kogoś innego, miał pomóc a tylko utrudnia, czy on jest aż tak chciwy na te 1 - 2$ co na mnie zarobi PLAN NA DZISIAJ Projekt A -spam spam spam -promocja FP Projekt B -.................. nie wiem ![]() ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 16.87$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej Gdzie znajdę jakieś grupy share for share? RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 22-05-2016 09:10 Pospamowałem trochę wczoraj i myślałem ,że zarobię więcej ![]() ![]() PLAN NA DZISIAJ Projekt A - jeszcze raz to samo ![]() Projekt B -.................. nie wiem ![]() ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 16.87 + 0.65 = 17.52$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej Gdzie znajdę jakieś grupy share for share? Myślę nad założeniem forum. W internetach nie ma forum o mojej tematyce ,ale jest to ryzykowne bo wszyscy wolą przeglądać FB niż czytać forum ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - malena - 24-05-2016 20:00 To może grupa na FB? Ja bym zaryzykowała forum, to nie musi nic kosztować, możesz też poszukać inwestora. RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 05-06-2016 09:38 Dawno mnie nie tu nie było a spowodowane jest to ty m ,że byłem zajęty tworzeniem forum oraz wysłano mnie w delegacje ![]() PLAN NA NAJBLIŻSZY TYDZIEŃ Projekt A - skończyć wreszcie forum Projekt B -czekam, czeka i jeszcze raz czekam, muszę się przypomnieć bo może o mnie zapomnieli ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 21.57$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - SurpriseYT - 05-06-2016 14:17 Nie rozumiem na co czekasz przy Projekcie B? Nie wiem na jakim etapie jestes ale robisz cos zle RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 06-06-2016 08:09 na kaceptację do sieci partnerskiej RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Zawadson - 06-06-2016 20:54 Ale masz za mało wyświetleń i subskrypcji! RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Majka - 19-01-2017 11:02 Na prośbę autora. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |