![]() |
HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow (/Temat-HASHOCEAN-Kopalnia-bitcoinow-132813) |
RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Wspierak - 21-05-2016 20:57 Wypytuje bo to nie wrzucenie stówki czy dwóch gdzie miesięczne zyski mi nawet na fajki nie starcza ![]() Myśle nad większa ilością po czym najlepiej reinwestować co 10dni (~10%) aż zakupie tyle KH/s żeby miesięcznie mieć ~2BTC tak wiec musiało by pochodzić z 6msc żeby wyjsć na zero po czym modlić sie żeby płacili jak najdłużej ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - zet - 21-05-2016 21:01 HO juz od 3 lat dziala, nic nie wskazuje zeby mialo skonczyc kopac. Widze wrecz cos innego, otoz coraz wiecej ludzi interesuje sie HO, uwazajac go za bardzo stabilny. Sądze , ze beda kopac tak dlugo jak beda bitcoiny. ps, dzis o 4 rano sms ze wplynela automatyczna wyplata z HO ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - full2000 - 21-05-2016 22:12 (21-05-2016 21:01)zet napisał(a): HO juz od 3 lat dziala, nic nie wskazuje zeby mialo skonczyc kopac. U mnie ten program wychodzi na top2, zaraz po mxrs ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - DorszGaming - 22-05-2016 20:14 Ja kiedyś też byłem w kilkuletnim stabilnym programie ale mimo tego też padł, razem z moimi BTC ![]() Ale tym serwisem zainteresowanie jest spore, więc myślę, że szybko nie padnie. RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - banipunz - 22-05-2016 20:16 Jesli bylyby jakies objawy/komus sytuacja sie nagle zmieniła to zawsze mozna probowac prosic o zwrot wpłaty, strona oferuje taka funkcje ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - full2000 - 23-05-2016 09:43 (22-05-2016 20:14)DorszGaming napisał(a): Ja kiedyś też byłem w kilkuletnim stabilnym programie ale mimo tego też padł, razem z moimi BTC Jak pamiętasz to napisz mi na pw jaka to strona była. thnx ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - MalyJohn - 24-05-2016 19:54 Wypłaty regularne, użytkowników coraz więcej. Czego jeszcze chcieć? ![]() DorszGaming chcesz powiedzieć, że nie zdołałeś odzyskać wkładu? Chyba musiałeś wejść pod koniec jego żywota. Ja w HashOcean mam już zwrócone 94% wkładu. W chcwili obecnej wychodzi mi średnio 2% wkładu na wypłatę. A że wypłatę mam co 2 dni, tak więc za 6 dni będę miał 100% wkładu wypłacone. Czy zainwestuję dalej? Zastanowię się, ale jeżeli już to na pewno nie od razu. Chciałbym coś na nim najpierw zarobić. RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Pingwinos - 27-05-2016 00:25 Dopiero co zaczynam 'zabawe' w zarabianie w necie, i nie wiem czy dobrze rozumiem, płace im na przykład 200$ i w ciagu 3-4miesięcy mi sie to zwraca? Jest jakiś haczyk? (nielicząc szansy ze serwis padnie ofc), mimo wszystko to brzmi zbyt piękne żeby było prawdziwe ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - iPlusOfficial - 27-05-2016 00:35 (27-05-2016 00:25)Pingwinos napisał(a): mimo wszystko to brzmi zbyt piękne żeby było prawdziwe Na początku miałem takie same podejście do zarabiania przez internet ![]() ![]() I tak zwróci się w ciągu 2-4 miesięcy, ale potem zarabia dalej, że możesz zarobić nawet 1000% z wpłaconej kwoty, oczywiście jeśli serwis tyle czasu wytrzyma ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Mruk - 28-05-2016 08:24 Czy jeśli będę tylko odkładał wykopany przy pomocy darmowych 15KH/s "urobek" to zdołam raz w miesiącu dokupić dodatkową moc? Tak by tylko reinwestować wydobycie przez np.3 miesiące? |